Publikováno Duben 29, 20169 r Ahoj, poradí někdo jak vymontovat vadný motorek náklápění obyčejného halogenového světlometu u OII 2004. Dostanu se po šroubky motorku, které vyšroubuji, motorek se volně hýbe, ale jak s ním ven, prostě ho jen silou vytrhnout z plastového uložení? Nebo je na to nějaká jiná finta? Hledal jsem hodně, návodů na OI spousta, ale OII nic. Předem díky za rady....
Květen 1, 20169 r Ahoj, Šroubovat ho ven bylo zbytečné, možná sis jen zkomplikoval práci. Motorek se musí pootočit a pak ho lze vyndat = když máš otevřený zadní kryt ve světle, mám dojem, že je potřeba s ním otočit jakoby směrem k sobě a dolů k "podlaze" světla. Jde to kvůli gumovému těsnění dost těžko, ale jde. Když povolí, pak to stačí jen vyndat ven. PS: před výše popsaným postupem se počítá s tím, že jsi vycvakl kloub toho motorku z plastové přepážky, držící parabolu - to ale předpokládám máš Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk
Květen 2, 20169 r Autor Díky za radu, zkusím to , kdyby to ještě nešlo, nafotím to a popíšu a dám sem..... Upraveno Květen 2, 20169 r od s.zapecao2
Květen 17, 20169 r Autor Tak zkoušel jsem to a vůbec se mi to nedaří dostat ten motorek nějak ven, přikládám foto, Vycvaknout z paraboly motorek nejde, jestli se to musí opravdu hrubým násilím, mám strach že to zlomím, vůbec to nejde a to mi dnes přišel podle vinu nový original motorek a vypadá jiný, připojení není zezadu ale z vrchu...... Upraveno Květen 17, 20169 r od s.zapecao2
Květen 17, 20169 r Autor Tak už jsem ho vytáhl, žádná finta než vyšroubovat ty dva šroubky, motorek co nejvíc povytáhnout ven, nahnout do strany co to jde a tenkým šroubováčkem odjistit zarážku, která brání vytažení kloubku z paraboly ven a prostě trochu víc zatáhnout a motorek je venku....
Květen 17, 20169 r Jo ty máš předFL, já psal o faceliftu. Tak to pak jo, hlavně žes na to přišel Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk
Květen 18, 20169 r Autor I tak díky za radu a třeba to tu ještě někomu pomůže Upraveno Květen 18, 20169 r od s.zapecao2
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.