VAN3RKO Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Nazdar....Plánujem si kúpiť výfukový systém Milltek Sport od katalyzátora na O1 RS a chcel by som sa opýtať či máte niekto tento výfukový systém? Sú 2 varianty a to hlasnejšia verzia a tichšia verzia a neviem ktorý si mám vybrať...Uvažujem nad hlasnejšou verziou ale neviem ako hlasno to bude dunieť a či to bude vadiť policajtom.....Poradte..diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel20 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Mám http://www.highperformanceparts.cz/catback-vyfuk-milltek-skoda-octavia-18t-verze-bez-rezonatoru.7335 No co k tomu říct, akorát to trochu víc brumlá než orig. když lehce přidáš plyn. Žádné wrc. Za jízdy, bez radia, to jde tak mírně slyšet ale nic hrozného. Spíš mám problém s tím, že jak je ta trubka větší, tak mi na volnoběh klepe o spodek (karoserie) kousek od nádrže. Má lepší zvuk než orig. jinak žádný zázrak. Výkon to asi neovlivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 mám doma přesně to, co je v odkazu ... jaký typ to nevím ... je to verze na dvoukolku. Chtěl jsem to překopat na 4x4 (jiná náprava apod) ale nakonec jsem se do toho nepustil. Takže by byl na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.