Prochaine Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Neporadíte prosím, jak změnit hlasitost vyzvánění (Columbus)? Nikde jsem to nenašel a je to dost hlasité. (Nevkládám to do vlákna Komfortní telefonování, protože se v mém případě nejedná o rSAP). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka pribyl Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 neni to jenom tak, ze pri vyzvaneni to ztlumis koleckem ovladani hlasiotosti na potrebnou uroven a to se ulozi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Potvrdzujem čo písal jirka, tak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 20. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Nojo. Ale jak mám sám sobě zavolat, abych si to mohl ztlumit? Když už mi někdo volá, tak se nejdříve leknu hlasitosti a pak ihned hovor přijmu a rozhodně si nevzpomenu, že před přijetím hovoru si musím nastavit hlasitost vyzvánění pro další případné příchozí telefonáty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 tak popros známého ať tě prozvoní a nastav si to. Kolikrát se divím, co všechno dělá lidem problém 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 20. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Nastaveno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.