PLZENAK Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 (editace) Zdravím Vás .. měl bych na Vás menší prosbu. Měnil jsem na octavii 1.8t rs přední a zadní brzdy jak kotouče tak destičky vše šlo v pohodě a pak přišlo odvzdušnování připojil jsem se k ABS a začal jsem odvzdušnovat a po dokončení jsem si řekl že se podívám i na ostatní řj a začal jsem motorem a tady začly problémy... najednou se mi nechce vag spojit s řj motoru, přístrojové desky ale třeba taky CAN, immo atd jinak se dostanu pouze do ABS,Komfortky. Na druhým autě se dostanu do všech jednotek, ale na tom rs ani za boha. Nejdříve jsem myslel slabá baterka (sice nová ale přeci jsem jí přes noc nabil) nic..pak jsem zkoušel odpojit baterku nic... a přitom stím nikdy nebyl problém auto jinak úplně v pohodě nastartuje jede žádný, žádný chyby prostě nic nesetkali jste se stím už někdy?? Děkuji za rady Editováno: 17. Květen 2016, autor: PLZENAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PLZENAK Vloženo 2. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 vyřešeno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 A řekneš ostatním s případně stejným problémem jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PLZENAK Vloženo 12. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Problém byl v budíkách po výměně budíku opět auto normálně bez problému komunikuje se všema jednotkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.