Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Myslíte si, ze se pobleju? 32 členové hlasovali

1. 1. Myslíte si, ze se pobleju?

• ano, zcela jiste
      5
    • ne, jsi borec a ustojí? to
      12
    • nevím
      1
    • si prase a p?eju ti abys strávil noc na záchod?
      11

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Já když čumim na internet, tak nevim proč, vždycky mám hlad. Takže teď do sebe láduju česnekovej bok se třema rohlíčkama a dále mám připraveno 0,5l jahodovýho jogurtu a hrozíneček vína. Myslim že bych to mohl do rána přežít :D

:p ááááá, česnekovej bok! Mňam, mňam, mňam. Ten kupuju v Globusu, ale dlouho už ne. Jinak většinou tam bejvá ta samá holčina, ta už se na mně vždycky usmívá a hnedle hlásí, jestli maj nějakej pěknej kousek. :smich: Ale není nad to domácí, co jsme kdysi dělávali, ale doba se mění a už leta rodinka na Moravě prasata nechová. Ty kupovaný jsou oproti domácím na ho..., není to správně vyuzený.

Kurňa, dal bych si to na obrázku. Tahle měla 15kg a v 6ti lidech jsme ji sežrali ještě s jiným žrádlem během výkendu spolu s 50l Svijanského piva.

Na obrázku už je značně sežraná

Tak sem si pochutnal, pes dojel zbytek a jsme oba spokojený :)

Take kupujes Yoplait kosik O% O%? Ty mam moooc rad, jen skoda ze nedelaji vice chuti... ;)

Jo, jo. Tenhle jogurt mám nejradši. škoda že nedělají nějaký větší balení :) Já jím jen jahodovej, takže víc chutí ani nepotřebuju.

Kurňa, dal bych si to na obrázku. Tahle měla 15kg a v 6ti lidech jsme ji sežrali ještě s jiným žrádlem během výkendu spolu s 50l Svijanského piva.

No sakra. Nedělej mi chutě, poslintal jsem celou klávesnici :smich:

No sakra. Nedělej mi chutě, poslintal jsem celou klávesnici :smich:

tak ještě přidám... :D

a po dobrém žrádýlku a hóóódně pivu dloooouho po půlnoci se to musí náležitě promyslet :D

Kolega lol , byla to akcička mozkového trustu firmy...

Tak sem si pochutnal, pes dojel zbytek a jsme oba spokojený :)

Take kupujes Yoplait kosik O% O%? Ty mam moooc rad, jen skoda ze nedelaji vice chuti... ;)

Jo, jo. Tenhle jogurt mám nejradši. škoda že nedělají nějaký větší balení :) Já jím jen jahodovej, takže víc chutí ani nepotřebuju.

Tak si jich 5 nalej do kyble od Gaineru a jez to naberackou z toho! :D:D;)

Dle me ty co obsahuje smakoun, jsou naprosto neskodlive, kazda potravina, aby mela nejakou trvanlivost, musi obsahovat Ecko!

http://www.idealni-vaha.info/page_emulgatory.htm ;) Nedelam to proto, abych mohl rikat, ze jim zdrave, delam to pro snizeni vahy a normalne mi to zachutnalo, takze u toho zustanu...

Pane jo, to je seznam. Já to teda vyzkouším, když píšeš, že je to dobrý a uvidíme. ;)

kua tu se to zvrtlo ve zranice :D

no ja mam 173 cm a svej 64 kg neja nemuzu rozmnozit a to se cas od casu i hejbu :p

a s tim jidlem to mam dost nepravidelny, treba celej den nic jen piju a pak vecer zeru non stop ;)

no ja mam 173 cm a svej 64 kg neja nemuzu rozmnozit a to se cas od casu i hejbu :p

a s tim jidlem to mam dost nepravidelny, treba celej den nic jen piju a pak vecer zeru non stop ;)

Coz neni uplne nejlepsi styl zivota, ale je to kazdeho vec jak se chova ke svemu telu! ;)

njn, ale nekdy to opravdu jinak nejde, bohuzel

To je u Bobika standart,on je zakrslej :D Povodne sa mi chvalil ,ze pojde robit modela ....ale skoncil u posypania chrumiek arasidovym praskom :palec2:

tý jo, ty bys mohl jít k filmu až se bude natáčet něco z Dachau :smich:

A co vítr, nemáš s tím někdy problém? :smich::smich::smich::smich:

Kolik ti je? Páč tak nějak kolem třicítky se to nějak zlomí a začneš nabírat raz dva, pokud nezměníš životosprávu. Jsem si taky myslel, že můžu žrát jak kyselina na doživotí.

Kdyz fouka silnejsi vitr, zasadne si davam do kapsy mobil :smich:

To je u Bobika standart,on je zakrslej :D Povodne sa mi chvalil ,ze pojde robit modela ....ale skoncil u posypania chrumiek arasidovym praskom :palec2:

Ale Bemoušku, že to řeknu mamince a budeš zase měsíc bez kapesného a po večerníčku už nebude žádnej puding lol

no ja mam 173 cm a svej 64 kg neja nemuzu rozmnozit a to se cas od casu i hejbu  :p

tý jo, ty bys mohl jít k filmu až se bude natáčet něco z Dachau :smich:

A co vítr, nemáš s tím někdy problém? :smich::smich::smich::smich:

Kolik ti je? Páč tak nějak kolem třicítky se to nějak zlomí a začneš nabírat raz dva, pokud nezměníš životosprávu. Jsem si taky myslel, že můžu žrát jak kyselina na doživotí.

zas tak hrozne na tom nejsem a je mi 23 ;)

Ale Bemoušku, že to řeknu mamince a budeš zase měsíc bez kapesného a po večerníčku už nebude žádnej puding lol

Ne ne prosim ,uz budem sekat latinu ,ty muj kluku jeden ,inak kupil som dake zavazicka na ryby,nemas zaujem ;D lol

Ne ne prosim ,uz budem sekat latinu ,ty muj kluku jeden ,inak kupil som dake zavazicka na ryby,nemas zaujem ;D lol

kolik gramu ty zavazicka maji? ja jen, aby to nebylo moc tezky :p (abych to unesl) lol

Joooooo? hodnej?....no to jsem zvedav :D

kolik gramu ty zavazicka maji? ja jen, aby to nebylo moc tezky :p (abych to unesl) lol

Joooooo? hodnej?....no to jsem zvedav :D

:smich: 600g dokopy,unesies? :smich::smich:

o ou..... tak to je trosicku problemek.... cozpak jsem Rambo :smich:lol

o ou..... tak to je trosicku problemek.... cozpak jsem Rambo :smich:lol

Vajcak :smich::smich:

Už jsem mamince volal, těš se až přijdeš domů. Vařečka na prdel už je připravená :smich::smich:lollol;)-_-

Už jsem mamince volal, těš se až přijdeš domů. Vařečka na prdel už je připravená :smich::smich:lollol;)-_-

klamar,dnes mam dovcu a ziadna varecha tu nieje lol:smich::smich::smich:

zase sedis s noteboakem na WéCé? :D

:wacko: neprezradzaj moje tajomstva :D

:wacko: neprezradzaj moje tajomstva :D

to je v poho, on tu nikdo nevi co je to WéCé :smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.