Publikováno Červenec 4, 20169 r Zdravím vespolek, dají se něčím dostupným nahradit vstřikovače EVO08 ?(na moje auto jsou slabé a už mám po záruce, žil jsem v domnění, že tam mám EVO08G, ale jsou tam jen 08, byli dané nápisy dolů). Vím, že záleží na těch ohmech a elektrice a že tam jdou použít valteky, které nechci. Proto se ptám, jestli s tím někdo nemáte zkušenost. Přestavba mě stála 36000 a dávat dalších 9000 za orig EVO0G vstřiky se mi moc nechce. V úvahu připadají membránové A.E.B, ale bude si to rozumět ? Nebo někdo nějaký tip ? Děkuji Upraveno Srpen 7, 20169 r od Fridrich
Červenec 4, 20169 r Nevím jaké tam máš trysky, ale EVO08 s tryskami 2.6 se dá dát i na motor, co má víc jak 25 kW na válec, to je víc jak 37 koní, tam bude problém v něčem jiném, i když vlastně nepíšeš o žádném problému, jen o tom, že chceš měnit vstřiky, nevím proč....
Červenec 4, 20169 r Autor Tak podle tabulky z ofic. stránek tartarini jsou tyto vstřiky na šestiválci použitelné do 140kw. Já mám 162 a ve vysokých otáčkách, nebo prudkém přidání plynu auto pocukává. Na benzín zkontrolované a funguje bez problémů. Jen pro info, reduktor je tam na 200kw rpg05s a trubka přívodu 8mm. Auto jsem měl u pána co plyn dělá a taky potvrdil slabý vstřiky (jsou nakalibrovaný na maximum a stejně ro neukrmí). Ptám se jen, jestli je možné ty předražené evo něčím nahradit, nebo do toho systemu nacpu ještě 9000 blijící smailik
Červenec 4, 20169 r A zase jsme u toho, co to teda montovalo za debila, když si neumí spočítat kolik potřebuje a jaké vstřiky tam má dát....dnes a denně se setkáváme s takovými případy, na druhou stranu je to taky zaviněno zákazníky, kteří když jim řeknem, že to bude za tolik a tolik, tak se začnou kroutit a jedou ke konkurenci, která jim to udělá o 1000 Kč laciněji, ošidí to na reduktoru, na vstřicích a toto je pak důsledek.....tabulku nemůžu zvětšit, takže to moc dobře nevidím,osobně bych to zvedl na tlaku, ve vysokých tomu přidal benzín(pokud to tedy vůbec jde), bylo by to to nejjednodušší řešení a prakticky skoro bez investic....
Červenec 4, 20169 r Autor tlak zvedlej a ano montovali to paka a já jsem další pako, že jsem si to nepohlídal a trvalo mi, než jsem to zjistil
Červenec 8, 20169 r Autor obě lišty EVO08 po třech kusech nabízím k prodeji za 1800Kč kus jsou vyčištěné a nakalibrované na max. zdvih. najeto mají kolem 40tis km cena nové jedné lišty je 4000Kč viz:http://eshop.jkproduct.cz/e-shop/sady-vstrikovace/vstrikovace-tartarini-valtek-rail/1690-vstrikovace-3v-evo08-s-t-c Upraveno Červenec 8, 20169 r od Fridrich
Červenec 8, 20169 r a co si vlastně pomužeš...koupiš jeté vstřikovače, stejně se musí naprogramovat křivky výkonu, takže to musíš odvézt k nějakému plynařovi, ten ti třeba řekne, že jsou ty vstřikovače špatné a začneš nanovo...najdi někoho, kdo dělá přímo Tartarini(ne takového, který má napsáno, že dělá ten systém, dnes je móda napsat všechny a pak na to čumí a neví si rady, raději dělám 2-3 systémy pořádně než 10 blbě, ale to je moje zásada) a nech to udělat pořádně,čím budeš déle otálet a jezdit na špatně seřízený plyn, tím spíš budeš dělat motor...
Červenec 8, 20169 r Autor Koupim samozřejmě fungl nove trysky, ktere to ukrmi a montáž a seřízení bude dělat Pan plynař. Upraveno Červenec 8, 20169 r od Fridrich
Červenec 8, 20169 r Tak jak pise Karel, nez to cele rozdelas prodas a koupis, zajel bych s tim skutecne k nekomu, kdo tartarini rozumi... nebudu zde nutit sveho plynare, ale kdybys mel zajem, Malta nebo ja ti muzem doporucit... kdyztak pisni SZ
Červenec 8, 20169 r Autor Dekuji. Za s tim u plynare byl, ty vstriky to neutahnou. Dotaz znel cim se daji alternativne nahradit.
Červenec 8, 20169 r Autor Svoje mi k tomu samozrejme rekl, jen jsem se dovolil zeptat, jestli zde nema nekdo vyzkousenou osvedcenou nahradu krome valteku
Červenec 8, 20169 r no, pokud věříš tomu plynaři, kterej ti bude davat auto do kupy, pak bych zustal u jeho nazoru.. jinak bych googloval a zkusil autem objet 2-3 plynaře ve tvem okolí, co na to řeknou a pak si udělal resume... tady z fora pokud vim tartariny snad nikdko nedela, ale nechci se plest, možna paul, ale nevim..
Červenec 10, 20169 r Autor Za blbost se platí. Tak dlouho jsem přebíral systém a plynaře, až jsem přebral a vzal co se konstrukce a ceny vstřikovačů týká to nejhorší možný.
Srpen 7, 20169 r Autor AEB membranove (jako Keihiny) namontovane a motor se chova uplne stejne jako na benzin
Srpen 7, 20169 r AEB membranové(jako Keihiny)....až na to, že AEB nejsou mebránové a Keihiny už vůbec ne, tam je uvnitř jehla jak v benzínových vstřikovačích......ale hlavně když to jezdí...
Srpen 7, 20169 r Autor Dobra membrany nemembrany tady je nejaky cteni o nich http://www.gcautogaz.pl/i-19-wtryskiwacze-aeb-i-plus/ Ja jsem nadsenej z toho jak to jezdi a jsou i pekne tichy, to ty eva ramplovali jak sici stroj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.