Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

tož jsem furt spekuloval, jak to letos udělat, zda vybrat v bankomatu v BG, nebo proměnit Euro a pak na Leva, nebo jak někdo psal na Orbiku, že nad 27,60 za Euro se nevyplatí měnit, ale proměnit přímo CZK na Leva v tamnější směnárně ... ale já už mám jasno :kol-138:

psal jsem Zdravkovi, ten mi výhodný kurz u něj potvrdil, takže jsem brnknul do směnárny, jaký že je to vlastně teď kurz za Euro, tož prý 27,65 což znamená 2765 za 100 Éček, za kterých dostanu u Zdravka 195 Leva, z čehož mi vychází nějakých 14,18 Kč za Leva, na ketré bych se v bankomatu nedostal ani náhodou :kol-46:

Malto kdyby jsi jel náhodou do Těšína tak ti je dám po 27.Ale doma budu až 28 a to vy už budete černí co?

Ted to čtu.Vyrážíte 25.

• Autor

tak červení možná :smich:  ale černí určitě nee  :kol-28:  ... ale díky za nabídku, teď jsme byli v sobotu v Polsku a váhali jsme zda do Kudowé nebo do Těšína, ale borůvky a vzdálenost zvítězila 

• Autor

ale jinak díky moc za nabídku ... ale neblázni, to bychom tu dovču měli opravdu za babku :kol-46:

kamoš běžně kupuje v Hevlíně eura 27,10.. to jen u nas chcou za ně 28 korun..a ono stejně nevím proč měnit prbě eura  apak leva, kuny.. přece mužeš hned měnit na tu měnu, kam jedeš, nebo loni měnili v chorvatsku CZK na kuny v lepším kurzu než je tahat z bankomatu přímo v chorvatsku

Upraveno od JirkaBrno

• Autor

to ale neplatí pro BG, pokud budu měnit tady ve směnárně budu někde na min.15,10 Kč za Leva, což máš skoro o korunu oproti mojí výše popsané variantě. A pokud bych měnil CZK na Leva přímo v Primorsku, tak bude někde kolem 14,60, jak popisoval situaci ve směnárnách jeden na Orbiku. Takže zase skoro padesátník na Leva ... takže to máš jeden až dva vydatné obědy pro dva, nebo menší opička nebo pořádný drak v BG a ještě by mohlo zbýt i na tvoji plísku ;)

• Autor

000002806513_Potvrdenie o úhrade diaľničnej známky,_201607191150-2.jpg

tak SK dálniční zakoupena, cenu v CZK ještě nevím dodám později

• Autor

takže

SK 381,51 Kč

HU 414,40 Kč na ematrica ... virpay jsou zloději

• Autor

tak jak to vypadá, co nám změnili fórum, budu tu chodit sám a přispívat jen sám pro sebe :D, abych si pak po letech přečetl, jaké že to Bulharsko v 2016 vlastně  bylo ;)

před 19 hodinami, Malta napsal:

tak SK dálniční zakoupena, cenu v CZK ještě nevím dodám později

Doporučuji ten soubor smazat, protože ta šedá místa jdou posunout a smazat, takže člověk může vidět číslo dokladu a SPZ vozidla. 

Upraveno od Sabiza

• Autor

super, díky za upozornění, jsem to zapomněl z toho pdf převést na obrázek, nebo alespoň znovu vytisknout do pdf, aby to šedé bylo zafixované.

V pohodě, stihl jsem si udělat kopii Tvé SPZ. Kdyby se přišli ptát naše skvělé orgány na to, proč jsi ujel od čerpací stanice, dělej, že o ničem nevíš. :wub:

• Autor
V 13. 7. 2016 at 22:46, mirek2007 napsal:

.... Malto 100,-Kč rozdíl na známce,je nesmysl, dle mého překlep na orbiku. Ten poplatek na virpay je v řádu korun, možná 10,-Kč plus nějak odlišnost na kurzu. Já měl na ematrice problém s registrací, tak jsem nakoupil zase na virpay, kde mám dobré zkušenosti. ...

no nevím zda jsi to už Miro četl, kolik mě stála HU známka, ale už se pozastavovali nad tím i na Orbíku, že je tam obrovský rozdíl, ale psal jsem to už i tam, mám proto jednoduché vysvětlení ... poplatek je dejme tomu dvacku, ale bohužel virpay převádí jejich hufnágly v nevýhodném (jimy nadefinovaném) kurzu na Euro a teprve tuto částku účtují vaší bance a ta převádí v aktualním kurzu ČNB na CZK. Kdežto ematrica naúčtuje vaší bance částku v hufnáglech a ta je dle platného kurzu převádí na CZK. To je vysvětlení rozdílu, proč stejná známka stojí momentálně na Virpay 525 a na ematrica 414

Vždy jsem kupoval Madarskou známku ve směnárně u nás.Byla dražší než na té ematrica,ale většinou nám stačila ta týdenní.Díval jsem se na cenu roční a ta je pěkně drahá.Jinak u ženy v práci měla nastoupit brigádnice,která měla zastupovat baby at si můžou postupně vybrat dovolenou a brigádnice včera došla že je těhotná,tak že nenastoupí.Letos jestli někam pojedem tak to bude zázrak.Už vymýšlím radši záložní plán někam jet aspon na vikend,ale kamkoli k moři to je daleko a čekat nekde na hranicích tak to nevím.

• Autor

no já jí též dříve kupoval ve směnárně, ale řekl bych že min.4 roky už tak nečiním. Jinak loni jsem bral též desetidenní, předloni měsíční, mám to asi na střídačku :rolleyes:

jojo, nový forum je teda tragedie...

malto, kdyby sis vzpomněl, vem mi tu plísku, šéf bude mít obr radost a udělám si u něj vočko.. dík

Malto koukal jsem na to. Je to tím přepočtem přes eura jak píšeš. Cenu známky mám stejnou 4780 plus 200 poplatek, tedy by měla stát nějakých 425,-Kč, ale platil jsem 525,-Kč, protože mi přišel přepočet 18.9 Euro, což odpovída těm 525,-Kč. Takže jsou to kurvy nenažraný, ale teď už je to šumák. A v celém rozpočtu dovči je to stejně pakatel, ač to obecně samozřejmě zamrzí....Tak už odpočítáváte? Já se v práci vystřídal s šéfem, kterej mi pro sichr nechal 2 A4 pokynů, co mám udělat plus samej problém, takže ....... Jinak změna fóra nic moc, ale to si časem sedne.....

• Autor

jj, melu už v práci z posledního, protože mladé vypadl (kvůli dovolené) odvoz do práce, takže jezdím s ní, tedy ráno vstávat v 4:25 a doma jsem v 18:50, takto to bylo včera, dnes, zítra si dělá přesčas, ale naštěstí už ne dvanáctku, takže bude ještě ranní vstávání, ale už jen do 14:00 a sbohem fabriko na 14 dní ... ikdyž pravda, služební noťas budu mít sebou, takže sice očekávám nějaké kratší administrativní úkoly, kontrola mailů ... ale to jen abych neztratil kontakt s realitou a ten návrat nebyl tak moc bolestivý ;).

jj Jirko, plísku si značím, tentokrát to vedu jako úkol ... pro mě i taková "záloha na palmare", pokud bych náhodou využil tvojí nabídky na STK pro Andělu ;)

Malťáku, tak mě napadá... nejsi asi z Prahy, co? Pokud jo, dokážeš mi sehnat láhev nebo dvě dobrýho Pelinkovace? Ty importy, které se tahají sem se nedaj chlastat. :lol:

• Autor

... pro korektnost, díval jsem se na účet ... výše uvedené částky za SK a HU známku byly ještě v nezaúčtovaných transakcích, nyní jsou již zaúčtované a částka se nepatrně zvedla, asi korekce kurzu

SK    390,22 Kč

HU   423,95 Kč

jasny, vemes vemes, kdyz ne, nic se nedeje.. s STK pocitam, chce se aspon tak mesic dopredu ozvat, aby byl na vsechno cas a nehonilo se to na posledni chvili.. uzij si dovolenou a hlavne dobre dojedte.. -_- 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.