Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Malto je to tento Apartments Stamopolu Lux

https://www.booking.com/searchresults.cs.html?label=gen173bo-1DEghlcnJvcjQwNCiCAkICWFhIM1gDaBeIAQGYAQW4AQjIAQ_YAQPoAQGSAgF5mAIEqAID;sid=c8b0ce8c0c7b9f1213b5d191524e9ff5;dcid=12;class_interval=1;dest_id=-837528;dest_type=city;group_adults=2;group_children=0;highlighted_hotels=1409834;hlrd=0;label_click=undef;no_rooms=1;offset=0;qrhpp=a71d47e778d74bd21983ba3cab4e45be-hotel-0;review_score_group=empty;room1=A%2CA;sb_price_type=total;score_min=0;src_elem=sb;ss=Apartments+Stamopolu+Lux;ssb=empty;origin=search;srpos=1

Jak už jsem psal,byli jsme tam  minulý rok a vše nové,čisté,klid,je to hned u severní pláže.S rezervací to je ale v prdeli.Nic jsem dopředu neplatil,ale ručíš tam tím,že zadaváš číslo svojí karty.V případě že by jsme nedojeli,učtují cenu první noci,což je 80E a to už jim je jedno.Přes Booking už jsme byli snad všude,ale tohle se nám stalo poprvé a asi i naposled.Zklamali nás.

Upraveno od dusan.k

Ve Vlasu  jsme v hotelu Santorini.Je to ok,ale ten v Primorsku byl lepší.Navíc nevím proč,ale to Primorsko je mojemu srdci blíže.Ty jsi měl nakonec ty měsíční dálniční známky na prd ne?Teda tu Madarskou a Slovenskou ne?Stačila by ti ta desetidenní ne?

• Autor

bohužel, všechny tři :(, plán byla jedna věc a realita druhá. Což o to, SK nebo HU ještě využít můžeme ;), ovšem do BG se už kvůli tomu nepoženu :kol-46:

• Autor

takže shrnutí nákladů:

PHM: 4097,- Kč

Mýtné, známky: 1703,- Kč

Ubytování cestou (1 noc): 998,- Kč

Ubytování (7 nocí): 2903,- Kč

Strava, pití, dárky: 9933,- Kč

pekny cestopis, čte se to jedním dechem.... parada.. my jsme letos z Velkeho mederu zklamaní, a hlavně teda z Bratislavské zoo, člověk by řekl, že zoo v hlavním městě Slovenska bude stát za to, ovšem, byla to jen ztráta času a velké rozčarování... Slovensko nás letos ničím neohromilo a příští rok tam už na dovolenou -po 8mi letech- nepojedeme.

Malto, na jaké trase je možno tě potkat, chtěl bych se s Tebou nějak domluvit na tu Plisku.. blbý je, že my ted deláme ve Slatině, což je do kuřimy zajíždka a odpolední cesta přes pisárky je nekonečná fornta..., ale zkusím naplánovat Kuřimský aquapark a nekde bysme si dali rande.. na Vír na Jitřenku nevím, jestli ještě pojedem, počasí má být nic moc.. no, uvidíme.. kdyžtak ti napíšu SZ, at to neřešíme tady..

• Autor

jasan, domluvíme se, možná že tu technickou nakonec posunu na letošek, zatím provádím přípravy aby tomu tak bylo, někdy na podzim ... jinak k té ZOO, v Blavě jsem nebyl, ale zajeďte si do Bojnice, tam je moc pěkná, můžete to spojit i s prohlídkou zámku a ještě koupání v termálech, vše je totiž v jednom areálu

ok.už jsme o te Bojnicke slyšel.. a jinak- neni problem, napiš jak budeš tu TK potřebovat a jestli budeš chtit, mužu to domluvit...

• Autor

Jirko a s tím EGR mám něco dělat, nebo nechat jak je, tedy zaslepený a mimo funkci?

malto, nech auto jak je, jakmile to bude aktualni, zkontaktuju se s kamaradem, který má u Rosic autoservis a dělá emise a stk.. bude nejlepší, když tam auto necháš, oni si s tím už udělají co bude zapotřebí, na počkání to určitě nebude... případně Ti na něho dám telefon, odkážeš se na mě, on o Tobě už bude vědět a domluvíte se sami co a jak..

• Autor

ok, jen udělám zadní brzdy, už mám objednané díly, bo ty pakny co tam mám jsou nějaké divné, nejde mi už zaboha seřídit ručka, ikdyž srazím klínek dolů, že už pakny šolichají o buben, tak ručka letí nahoru a stejně houby brzdí. Na rady tady z fóra, jsem objednal Ferodo (netuším už co jsem objednával před tím), objednal i všechny úchyty a pružinky + nové lanovody, tak doufám že už to bude cajk. Jinak do toho už fakt nechcu investovat, potřebuji přečkat tak rok plus mínus a z toho pohledu se mi to jeví jako vyhozené peníze pořizovat lambdy, EGR, kat a kdo ví co ještě.

jo hele, ok, udelej si co je zapotrebi, pri nejhorsim zbytek ti udelaji kluici na dilne, pokud to jen trochu pujde, tak udelaji i emise a stk, takze by to melo byt cajk.. 

• Autor

no hlavně aby mi tam toho pak nepovyměňovali za 10 litrů ;)

ne to se nemusis bat, kamos neni idiot... normalne tam dovezes auto a domluvis se s nim co a jak, nemusis mit strach, ze ti tam koupi pul motora a vysaje te o 20t korun... jak jsem psal, pokud vis o necem, co hori a mohl by byt problem na STK, tak si to klidne udelej sam, nejaky drobnosti sere pes, jde spis o to, aby tam nebyla nejaka do oci bijici zavada, pokud vim, dokazal protahnout auto i pomale bez kol, ale tedka to pry uz takova sranda neni... no hele, kazdopadne se s nim, budes domlouvat ty sam, ja ti to jen zprostredkuju.. DD.. takze nemusis mit strach, nepujde to pres 5 lidi..

• Autor

tak pak jsou to jen ty zadní brzdy, na pedál jsou OK, jen ta ručka a to pořeším, čepy, tlumiče, to bylo děláno relativně nedávno, takže po té mechanické a bezpečnostní stránce si myslím, že nebude problém, jen emise a to jen skrz readness, jinak bych si z toho hlavu vůbec nedělal

OK, nebudem to komplikovat, napis mi prosim co tomu autu chybi/prebyva po emisni strance.. zadam dotaz hned a napisu ti vysledek.. -_-

• Autor

tož jak, co kamoš? ... řekl ... beznadějné? hodit ze skály?

..ještě se neozval.. asi hleda tu skalu.. )) neboj, trošku ho zejtra nakopnu..

• Autor

:kol-98: ... se mi vrátí nazpět jak bumerang a budu to muset dát na veteránské značky :D

Malto dejme tomu,že ted projdeš přes technickou,co za 2 roky?To už bude konec Fábie?

• Autor

asi ano, potřebuji vydržet tak do příštího podzimu, to bude asi v plánu nákup nového vozu. ... uvidíme v jakém bude stavu, jestli ji nedáme jedné nebo druhé dceři na dožití ...

Tak hosi.. je to spatny... jakmile system nacte zavady, nepusti mechanika na mereni emisi.. jedina moznost je bud to nechat opravit do stavu, aby vsechny kody byly nacteny bez zavad, nebo to zkusit namerit na jinem aute, ale nacita se to pomoc vinka.. no, hlavne se do toho nikomu nechce a je fakt, ze z toho maji vsichni sevrenou prdel... navic, pokud se do toho jeste plete LPG tak to uz neni vubec zadna sranda.. takze malto, nevim, jedine to zkusit zavest na nejakou emisni kontrolu, aby ti vyjeli zavady a ty pak nechat odstranit.. to je bohuzel realita.. mrzi me to, ze jsem ti nepomohl, ale bohuzel.. STK neni problem, ale emise jsou proste momentalne v prdeli..:huh:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.