Publikováno Duben 4, 200916 r dobry den... poradi mi niekto??? ak chcem otvorit prednu kapotu, zatiahnem lanko z auta, kapota mi vystrely, ale ak uz chcem z vonku ju otvorit ( zatlacim poistku ) tak mi to uz nejde... pomozete?? dik
Duben 4, 200916 r Tak napis, nafot... Aby to na prvy pohlad mohol kazdy vidiet a tym pomozes najviac.
Duben 4, 200916 r Autor No staci tam ponadvihnut kapotu dokial ta to pusti, z boku od svetla prestrcit tenku max 0.5 gulatinu a opatrne ju nastrcit na poistku a pritlacit... potom treba uz len WD40 a poriadne to prestriekat..
Duben 7, 201114 r Zdravím ma octavia 2 combi a mám ten samí problem.Při otevření kapoty páčka nevyskočí.Jak si to vyřešil?
Duben 7, 201114 r Pokud ti odskočí kapota, ale jenom nevyleze páčka, tak páčku si můžeš pokud máš slabší prsty povytáhnout, jina nějakej háček z kusu drátu a povytahnout...
Červenec 9, 20169 r Dobry den, potrebovala bych nejakou radu. Potrebuji otevrit predni kapotu. Kdyz zatahnu za packu, tak se kapota normalne pootevre. Ale kdyz pak chci otevrit kapotu, tak to nejde. Ta packa v kapote jenom lita naprazdno a nic se nedeje. Prosim poradte jak to udelat. Pripadne nejake foto kde a na co zatlacit aby se to otevrelo. Skoro jsem zapomnela......je to octavie 1 RS 2004. Tusim stejne otevirani kapoty ako octavie 1 Mockrat dekuji za pomoc. Janina Upraveno Červenec 9, 20169 r od Janka Nika
Březen 25, 20223 r Ahoj, mam taký problém. V aute sa mi odtrhol ten mechanizmus ktorým otvárame prednú kapotu na Skoda Octavia I. Vie mi niekto poradiť ako toto otvoriť keď pri potiahnutí lanka z vnútra auta kapota nepodskoci ? Ma s tymto niekto skúsenosť? Ďakujem za rady. 🫶
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.