winter Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Zdravím chlapi, jak vyměnit kabinový filtr u Supa II. Kdyby byl i nějaký obrázek bylo by to ideální. Díky ***winter*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Ono jsou v tom místě oba filtry? Jak prachovy tak i pylovy?Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Ne, vždy je tam jen jeden druh (typ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 A dle ceho to zjistim jaky tam je, dle motorizace ci stupnu vybavy? Nemam u sebe auto, takze se nemuzu podivat, coz by bylo nejrychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Vždyť je to jedno, co tam teď je, ne? Při výměně si tam dáš ten, který budeš chtít. Podle mě to zjistíš jedině když ho uvidíš, respektive uvidíš číslo dílu. Souvislost s druhem výbavy je snad také možná, ale v tom ti neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 No chci to objednat prave , tak proto se ptam. Nevedel jsem, ze se tam daval bud jeden nebo druhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Pokud jsou mé informace správné: 1) Pylový a prachový (1K0 819 644 B) 2) Pachový (s aktivním uhlím) + samozřejmě zároveň i prachový a pylový - typicky by měl jít do aut s klimatizací (1K1 819 653 B) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanWRC Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Prachový a pylový = jeden a ten samý filtr. Žádný rozdíl mezi nimi není, jen někde se uvádí pylový a někde prachovýSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winter Vloženo 5. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Zdravím chlapi, teprve dnes jsem měl čas abych kabinový (neboli pilový, prachový) filtr konečně vyměnil. Je to pohodová práce, cca. 1 hodina. Na filtru nešetřete a dejte uhlík. Při výměně je dobré ihned udělat vyčištění klimy. Použil jsem přípravek Wurth s hadičkou.Zde jsou dvě videa, podle kterých celou operaci snadno zvládnete. ***winter*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.