Publikováno Červenec 27, 20169 r Zdravim, potreboval bych vymenit zarovku obrysoveho svetla u S II 2011, pri vytahnuti svorkovnice musim to nejak pootocit nebo jen za to zatahnout? co jsem se docetl v prirucce tak pisou jen vytahnout ale to mi vubec neslo. Jestli muze nekdo poradit Diky
Červenec 27, 20169 r Ehm, příručka praví... Citovat Výměna žárovek ve vnější části zadní skupinové svítilny › Pro výměnu žárovky pootočte objímku žárovky na doraz proti směru hodinových ručiček a vyjměte ji z tělesa. › Vyměňte žárovku, nasaďte objímku se žárovkou zpět do tělesa a pootočte ji na doraz ve směru hodinových ručiček. Stačí? :-)
Květen 19, 20178 r Mam stejny problem a za boha ji nemuzu dostat ven, pravda ze mam velke ruce, ale jak za ni taham tak se kyve vnitrek svetla a ta svinucha drzi jak prisroubovana, fakt se nemusim bat zabrat jeste vic? Muzu na to vzit mensi kleste?
Září 24, 20177 r mne to vobec nejde vybrat ked to otocim podla navodu kde moze byt chyba stretli ste sa stym niekto?
Září 25, 20177 r chce to opravdu hrubou sílu ( připadalo mi, že utrhnu i kabely) ale šla ven. Nemusí se nic pootáčet, jen tahat směrem ven.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.