Zer0pd Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Zdravim, potreboval bych vymenit zarovku obrysoveho svetla u S II 2011, pri vytahnuti svorkovnice musim to nejak pootocit nebo jen za to zatahnout? co jsem se docetl v prirucce tak pisou jen vytahnout ale to mi vubec neslo. Jestli muze nekdo poradit Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Ehm, příručka praví... Citovat Výměna žárovek ve vnější části zadní skupinové svítilny › Pro výměnu žárovky pootočte objímku žárovky na doraz proti směru hodinových ručiček a vyjměte ji z tělesa. › Vyměňte žárovku, nasaďte objímku se žárovkou zpět do tělesa a pootočte ji na doraz ve směru hodinových ručiček. Stačí? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0pd Vloženo 27. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Sorry, zapomnel jsem zminit ze je to predni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Silou a násilím a uvidíš že to podlehne a povolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrikchrudim Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Mam stejny problem a za boha ji nemuzu dostat ven, pravda ze mam velke ruce, ale jak za ni taham tak se kyve vnitrek svetla a ta svinucha drzi jak prisroubovana, fakt se nemusim bat zabrat jeste vic? Muzu na to vzit mensi kleste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Já s kleštěmi skončil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 mne to vobec nejde vybrat ked to otocim podla navodu kde moze byt chyba stretli ste sa stym niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel T Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 chce to opravdu hrubou sílu ( připadalo mi, že utrhnu i kabely) ale šla ven. Nemusí se nic pootáčet, jen tahat směrem ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.