warsmash Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Zdravím, mám vůz Škoda Octavia II 1.6 75kW (BSE) 2008/1 + LPG Landi Renzo. Před dvěma lety jsem měnil škrtící klapku, odešel krokový motůrek. Koupil jsem novou VDO ( 06A 133 062 AT ), od té doby byl klid. Ale poslední 4 týdny se mi zobrazují na diagnostice DELPHI tyto závady viz příloha. Projevuje se to tím, že zakolísají otáčky, spadnou na 550 a vrátí se na cca 700 ot/min. Nebo když nastartuji a dám neutrál a motor běží cca 10 min tak zase otáčky spadnou a rozsvítí se EPC. Klapka je čistá / vyleštěná. Kabely nejsou nikde přerušené. Prošel jsem skoro vše i dle příručky VIS. Závady : 16556 - Systém příliš bohatý (1. řada válců) - přerušovaný dle VIS - kontrola vedení, kontrola lambda sondy a lambda regulace před katem, kontrola tlaku paliva, kontrola tlaku v palivovém systému 17976 - Ovladač škrtící klapky; mechanická závada - přerušovaný dle VIS - kontrola znečištění a mechanického poškození případná výměna škrtící klapky 17987 - Řídící jednotka škrtící klapky; adaptace nespuštěna - přerušovaný dle VIS - kontrola osazení konektoru na škrtící klapce, kontrola vedení k ŘJ motoru, kontrola/výměna ŘJ motoru, kontrola nebo výměna ovládání škrtící klapky Myslíte, že je to na další výměnu? Adaptaci klapky jsem dělal několikrát a vždy proběhla OK. Většina snímačů je nových/vyměněných. Díky za rady. Moje 5.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Ja by som sa zameral na skrtiacu klapku dost mozne ze je KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Vloženo 10. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 (editace) Tak to jsem nechtěl slyšet... .-) Ale minulý čtvrtek se mi zase rozsvítilo EPC a otáčky lítaly nahoru a dolu, tak uvidím až udělám diagnostiku. Editováno: 10. Srpen 2016, autor: warsmash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.