Publikováno Červenec 31, 20169 r Zdravím, mám vůz Škoda Octavia II 1.6 75kW (BSE) 2008/1 + LPG Landi Renzo. Před dvěma lety jsem měnil škrtící klapku, odešel krokový motůrek. Koupil jsem novou VDO ( 06A 133 062 AT ), od té doby byl klid. Ale poslední 4 týdny se mi zobrazují na diagnostice DELPHI tyto závady viz příloha. Projevuje se to tím, že zakolísají otáčky, spadnou na 550 a vrátí se na cca 700 ot/min. Nebo když nastartuji a dám neutrál a motor běží cca 10 min tak zase otáčky spadnou a rozsvítí se EPC. Klapka je čistá / vyleštěná. Kabely nejsou nikde přerušené. Prošel jsem skoro vše i dle příručky VIS. Závady : 16556 - Systém příliš bohatý (1. řada válců) - přerušovaný dle VIS - kontrola vedení, kontrola lambda sondy a lambda regulace před katem, kontrola tlaku paliva, kontrola tlaku v palivovém systému 17976 - Ovladač škrtící klapky; mechanická závada - přerušovaný dle VIS - kontrola znečištění a mechanického poškození případná výměna škrtící klapky 17987 - Řídící jednotka škrtící klapky; adaptace nespuštěna - přerušovaný dle VIS - kontrola osazení konektoru na škrtící klapce, kontrola vedení k ŘJ motoru, kontrola/výměna ŘJ motoru, kontrola nebo výměna ovládání škrtící klapky Myslíte, že je to na další výměnu? Adaptaci klapky jsem dělal několikrát a vždy proběhla OK. Většina snímačů je nových/vyměněných. Díky za rady. Moje 5.pdf
Srpen 10, 20169 r Autor Tak to jsem nechtěl slyšet... .-) Ale minulý čtvrtek se mi zase rozsvítilo EPC a otáčky lítaly nahoru a dolu, tak uvidím až udělám diagnostiku. Upraveno Srpen 10, 20169 r od warsmash
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.