Listopad 19, 20159 r právě že se dá zjistit jen info o jednotce, jinak vůbec nic...jinak jsem se díval na tu firmu v Plzni, mají tam mraky fotek přestavěných aut, ale jen jedno bylo na BRC, tak nevím, jestli mají s BRC zkušenosti, spíš tě budou nutit vyndat předek a vyměnit...což by byla škoda,..
Listopad 19, 20159 r No, do toho mne jen tak nenatlaci. Chlubi se, ze BRC delaji, po telefonu se mi zdalo, ze vi, o cem mluvi, no tak uvidime.Nikoho bliz jsem nenasel, jo, sikovni jsou i ve Waposu, ale tam mi na mem AGcku zbytecne menili vstriky, nu coz, mam nahradni,navic pan majitel mi nesednul, ale sikovni jsou, to urcite, kdyz nepochodim tady, tak zkusim je, pripadne autogas Strakonice.A kdyby vsechny zbrane selhaly, holt pojedu k tobe, ale to se mi vubec, ale vubec nechce, jsem od Rokycan. Preju dobrou noc. nespletl sis to, ja tam zadny fotky aut nenasel, je to tohle www.lpgplzen.cz , ne tohle www.lpg-plzen.cz edit-tak ted jsem jel z prace, predtim do prace 16km jen na benzin,zase spatny start, zadna zmena. Zacinam mit podezreni na neco jineho nez lpg, zacnu resit jako by tam lpg nebylo, vylucovaci metodou. jestli svice dava jiskru pri studenem startu jine teplotni cidlo, i kdyz ukazuje spravne na VAGu/zkusim taky start s odpojenym/ start s odpojenou vahou vycistim hallovy snimace no a pak to asi prodam. Upraveno Listopad 20, 20159 r od milosk
Listopad 20, 20159 r Dnes start bez vahy - nic,jiskru to hazi hned po otoceni cerpadlo bezi, na liste krasne knoura benzin nejde odpojit konektor k cidlu tepoty, je urvany ten zobacek, odkladam na zitra, leje a je tma Zitra prejedu ke garazi, odpojim baterku, sehnal jsem manometr a pokusim se neco sestavit a zmerit tlak paliva. Muze to delat stary benzin?Pry to auto dyl stalo, blbe je, ze je tam pul nadrze. Jak to vycucnout? Upraveno Listopad 20, 20159 r od milosk
Listopad 20, 20159 r odblokovat se to nedá, jsou tam věci, které BRC nepustí na veřejnost kvůli konkurenci,děláme to tak, že jednotku zašleme našemu dovozci, ten jednou za měsíc provede s technikem z BRC přes internet propojení, a italové to vymažou, takže nám pak vrátí za nějakou částku "čistou" jednotku, kterou si pak naprogramujeme v daném autě sami...ale...podaří se odkodovat pár kusů ze sta, takže mizivé procento úspěšnosti... Od BRC jde "odblokovat" úplně všechno. Byl sem svědkem toho jak se to dělá. Měl to přes internet udělané během cca 2minut. milosk - zkus 3-5 dní jezdit na benzín, uvidíš jestli se to lepší nebo ne...
Listopad 21, 20159 r Tak mi Paule vysvětli, proč tu mám 6 jednotek, od Fastu a PD, které nešly odblokovat....mám s tím trochu jiné zkušenosti,bohužel..... milosk...nechápu, proč začínáš od opačného konce...už to tu bylo popisováno milionkrát, odpoj baterku, potom najezdi běžným provozem(ne jednou jízdou) asi 200 km, pokud bude auto normálně jezdit, je problém v plynové části...zásada je nepřidělávat si problémy.....nebo začni zkoušet z druhé strany,to odpojit, ono rozdělat a pak řešit další nové problémy, které tam před tím nebyly....
Listopad 21, 20159 r Mas pravdu,mel jsem odpoledni a vse resil spise teoreticky, ani 3dny jezdeni jen na benzin nepomohly,ani odpojeni baterie. Ale mam vyreseno Dnes rano brzke vstavani a sup k autu, no jo, rano mudrejsi vecera.Odpojil jsem hadicku od reduktoru do sani a hele, citim plyn, chvilku jsem ji ucpal prstem-neudrzel, i pri vyplem plynu se zrejme odparoval plyn co je v trubicce mezi nadrzi a reduktorem, takze i po te dobe plne sani. Milou hadicku jsem odpojil, ucpal a na ctvrtek jsem objednan na vymenu membran a poladeni. Stejna zavada jako kdysi u AGcka. Ted startuje na cvrnk, budu jezdit jen na benzin, at se nactou spravne korekce a zbytek uz je jasny. Diky za rady,bezesne noci jsou pryc.
Listopad 21, 20159 r T..... Měl sem tu Subaru (model už nevím), originál plně neintegrovaná přestavba od BRC s zamčenou jednotkou Plug&Drive. Ta jednotka uměla jen diagnostiku, dál mě nepustila. To auto nemělo problém, až na to, že bylo chudší na LPG. Tak sem oslovil BRC s řešením problému a domluvil se na termín, kdy sem na tom autě měl ještě dělat reduktor. Pak dle domluvy se připojil na internet. On si to shlídl, pak vlezl do mě nedostupného nastavení, upravil to a ejhle, jednotka se chovala jako univerzální, jako bych ji právě koupil...
Listopad 26, 20159 r Tak chlapi,jsem na prášky.vymenili mi reduktor,poladili,a auto při přepnutí na lpg škube jak prase. Vrátil jsem se tam,a řekli mi,ze když to na benzin jede,ze mam asi špatný kabely ke svickam,ať ke vymenim a bude to ok. Taky to občas střelí do vyfuku. To jsou ale ...jsem stresne vytocenej.a jak to poladili,tak klepou vstriky,předtím to nedělalo. Nechal jsem tam 4 litry a auto uz nejezdí na lpg vůbec.poradíte někdo? Vím,ze bych jim to tam mel nechat,ale uz jim vůbec nevěřím.ach jo
Listopad 26, 20159 r a co ti tam dali vlastně za reduktor? a taky hodně záleží na tom, na kolik se nastaví tlak...zatím nevím, buď pošli fotku sem nebo mi ji pošli na firemní email, ne každý reduktor je vhodný...
Listopad 26, 20159 r Tak přemýšlím o tom klepání vstriků,je možný ze neklepou ale nekde něco jiskru,ale spis je to zvuk jako klepání,je to jen na plyn,myslel jsem i na hydrostely,po přepnutí na benzin to ale prestalo.zítra koupím ty kabely,oni si to zaslouží,zkusím ještě jinou cívku,to ale musím vzít z jiného auta,a pak jim to holt odvezu zpět,ať si poradi no.abych to upřesnil,když už jsem se trochu uklidnil,volnoběh je ok,dela to jen při akceleraci,vzpomínám si,ze když mi odešla svíčka,taky jsem musel dojet jen na volnoběh,teď stačí dat benzin a je to ok ve všech režimech,to mne máte,ale plyn je náročnější na zápal tak možná mají pravdu Upraveno Listopad 26, 20159 r od milosk
Listopad 27, 20159 r Ted mi po mem reklamacnim emailu volali, krome ruznych veci a presvedcovani, mi oznamili, ze reduktor je urcite ok, ze nastavili tlak na 1.8-1.9. Neni to nejak moc? Taky ze to muzou byt vstriky, ale ze nezjisti ktery to je, jen vymenit vsechny,nejake iplus, znacka nevim uz, na tri pismena je to nebo co, ty pry na nas plyn drzi. Vubec nevim co si o tom myslet, nebo zajet jinam, abych tam nenechal dalsich 5 litru a ono to nepomuze. Taky pan povidal, a ma asi pravdu,ze kdyz predtim to bylo ok, ze to mohlo byt tim, jak sel plyn do sani z reduktoru, tak mu plneni stacilo, ted se reduktor opravil,a proto to skube, ze by nektery vstrik nestihal asi. Taky to ma logiku. To by ale stacilo nastavit vetsi davku ne? Jak zjistit, ktery z tech vstriku muze byt spatny? Mam v planu je dnes vyhodit a podivat se, jestli otviraji stejne, to jediny asi muzu udelat. Muzu je pripojit normalne na baterku, aby se otevrel, treba na 1-2 vteriny? Upraveno Listopad 27, 20159 r od milosk
Listopad 27, 20159 r Pokud můžu mluvit za mě,tak jak mě odešel vstřikovač,tak mi chlapík ukázal jednoduchou fintu jak zjistit který.Auto se třáslo při přepnutí na plyn,zmáčkl gumovou hadičku,která jde od vstřikovačů a pokud se auto třepalo ještě více,to znamená,že tento vstřikovač není vadný.Pokud po zmáčknutí hadičky se nic nedělo,znamenalo to,že tento vstřik je vadný,protože se neotevíral.Naberte můj návod jako perfektní k určení vadného vstřikovače,ale já to tak obkoukal.Karel asi napíše ověřenější a jistější způsoby.
Listopad 27, 20159 r to nedělej nebo je odpálíš,jednak tam nic neuvidíš, jsou zalisované, dají se nejlépe vyzkoušet přes diagnostiku v programu, navíc se dá nastavit tak, že auto jede na jeden plynový, 3 benzínové, mohou se střídavě přidávat, odpojovat, aby se zjistilo, který je vadný....tlak je tam moc vysoký, ve volnoběhu tak 1.4, to bohatě stačí, při vyšším tlaku se musí každopádně celý systém přenastavit a doladit, nejlépe přes čtečku přímo na silnici, pak to musí fungovat.
Listopad 27, 20159 r Diky kluci,tak jsem vyměnil kabely,samo žádná změna.To s těma hadickama znám,jeden z nich je horší,ale žádná tragédie.podle mne je to chudé,na volnoběh spaluje detonačně,cvaká v hlavě jak blázen,na benzin ticho.v pondělí zacnu obvolávat servisy co umí brc.Jo,Karle,pan mi tvrdí,ze u tohohle systému nelze vybrat který vstřik má jet samostatně,pořád jen lži mám pocit. A na reduktoru dávají prý i 2,aby to prý při odečtení podtlaku nepadalo do benzínu. Mají zvláštní přístup,dnes jsme spolu mluvili,ze mi to vykuchá,dají nové vstřiky a bude to ok,ale ja uz tam nejedu,ve finále,když jsem ho požádal jestli nezkusi to trochu obohatit,řekl že jo,ale ne zadarmo,ze je byznysmen. Jo ladili to i za jízdy,3x,prd platný,ze casy mají stejné jako na benzin,což je podle mne nesmysl.Nebo ne? Navíc asi kecam,když to strili do vyfuku,tak je to vlastně bohaté Upraveno Listopad 27, 20159 r od milosk
Listopad 27, 20159 r Nevím jak to máš daleko ke Karlovi ,ale já jsem na tom byl podobně.Vyhodil jsem zbytečně peníze jinde a výsledek pořád stejný.Za ty prachy na tu cestu bych měl taky a ještě by mi trochu zbylo,Karel mi dal auto do perfektního stavu a teď jenom jezdím.A jsem spokojený uživatel auta a ke Karlovi jedu pouze na seřízení a rád se tam vracím. Za to co ušetřím je to navíc asi 350 za cestu to mě nezabije.Za mě raději človek ,který tomu rozumí a umí, než babráci(taky autorizovaný na BRC) co si to na to hrají. Asi tak ,levný a dvakrát placený.
Listopad 28, 20159 r Ja to mam taky asi 180 km a 180 zpatky a už to neřeším a hlavně vìm že jsem nejel zbytečně. Ono sehnat někoho z jakéhokoliv oboru koho můžu nazvat odborníkem je stále těžší.
Listopad 28, 20159 r Jo, v lete bych jel hned, neco bych videl a s Karlem bychom se domluvili aby hned mel cas, ale ted v tomhle nevis, kde namrzne, napadne, a 4 hodiny cesty ted asi ne.Ale nikdy nerikej nikdy. Obvolam 2 vytipovane servisy,mozna 3 a uvidim,Karelje na ctvrtem miste-jen kvuli ceste a pocasi, Karle,jinak pres leto si jednicka
Leden 26, 20169 r Jasny,sry ze jsem se neozval driv, tak mne zachranili hosi z Waposu. Reklamoval jsem reduktor, zrepasovali ten muj, vysledek stejny. Tak jsem zajel do Waposu, a za pul hodky meli hotovo, poladili tlak i nastaveni a auto jezdi jak vino. Varuji pred byznysmeny z firmy LPG plzen - Chevrolet, naproti autobusaku, to je teda blamaz, to jsem nevidel. No, oni uz mne taky neuvidi a totez bylo i jejich prani vuci mne.Krome toho 500,- bez DPH za hodinu je taky ranec.Diky vsem za rady,hlavne mistnim plynarum, tomu autu vlastne nic nebylo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.