dav Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Lze demontovat a vyměnit podsvětlení AC tlačítka u climatiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Zdravím, ano, aspoň předpokládám, že je to u všech tlačítek podobné. Tlačítko rozebrat jde (stačí vycvaknout aretace), je tam malá deska plošného spoje a na ní kontaktní plošky, odpory a LED. Jenže v provedení SMD (bez nožiček). Potřebuješ aspoň pinzetu na SMD součástky a chce to i mikropáječku. Pokud je ale závada v tlačítku, malé LED jsou prakticky bezporuchové... Tady jsem třeba přidával silnou červenou LED do tlačítka P pro signalizaci alarmu Jablotron Athos. Jsou tam dvě původní SMD LED za sebou na desce a moje klasická přidaná, aby svítila přímo do hmatníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dav Vloženo 7. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Nevíš kde jsou ty aretační packy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Pokud je to stejne jako u Climatronicu (a rekl bych, ze urcite jo), tak musis cely Climatic vyndat z auta a rozebrat ho. Ty LEDky jsou primo na DPS uvnitr... To co psal milos_s plati napr. pro tlacitko ASR, ale tady to neni tak, ze by kazde tlacitko melo svoji malou DPS... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Za prve, to neni climatic, ale manualna klima. Za druhe, ako pise Lucas, musis to cele rozobrat, SMD je na plosaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Tak to se omlouvám za zmatky, rozebíral jsem jen samostatná tlačítka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Heh, ze to neni Climatic jsem si ani neuvedomil. Nastesti to nic nemeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.