dandy2004 Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Ahoj, moje původní jendičková Octavie TDI 66KW r.v.2000 najeto 350.000km po faceliftu se mi po dvou letech vrátila zpět. Jezdil s ní otec a jak jezdil ke svým "kamarádům" do servisu, tak auto je ve stavu, že jsem se zděsil Po nastartování za studena auto neskutečně kouří a jakoby jede na 3 válce. Po pár vteřinách kouření skoro ustane a auto se celkově zklidní. Za jízdy to je asi celkem v normálu na to stáří, ale i tak při vyšších otáčkách zakouří. Otec říkal, že mu asi před rokem měnili nebo upravovali vstřiky, ale znáte to. Něco mu napovídali a kdo ví co s tím vůbec dělali. Za 2 měsíce potřebuju na technickou a obávám se, že emisema to neprojde. Kastle je taky celkem zrezlá, ale to by nemělo tolik vadit :-) Poradíte prosím nějaké "normální" kluky v Praze a okolí, kdo by se na to mohl podívat co s tím je a jestli se vyplatí s tím ještě něco dělat? Díky moc za jakékoli rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy2004 Vloženo 23. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 To už tohle forum opravdu skoro nežije, že nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Zkus se pozeptat na Slivenci. pan P.Křížek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy2004 Vloženo 24. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Supr, díky moc za tip. Co nejdřív tam zajedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Jezdím tam pravidelně, servisuje mi 18-ti letou OC I. Jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.