Lukas2609 Vloženo 23. Srpen 2016 Vloženo 23. Srpen 2016 Ahoj, potřebuju malou radu. Mám ve své Octavii tuto velice milou funkci a nevím jak ji vypnout. Nejedná se o klasické upozornění na rychlost, kterou si měním sám na maxidotu, ale o funkci při které na mě začne "troubit" rychloměr, když překročím cca 130km/h a troubí dokud rychlost nesnížím. V návodu je to popsané takto: Rychloměr Signalizace překročení rychlosti Při překročení rychlosti 120 km/h budete na tuto skutečnost upozorněni akustickou signalizací. Klesne-li rychlost pod tuto hranici, bude akustická signalizace překročení rychlosti vypnuta. Neví někdo jak se to dá vypnout??? Citovat
barborik.m Vloženo 4. Srpen 2020 Vloženo 4. Srpen 2020 V 23. 8. 2016 na 22:48, Lukas2609 napsal: Ahoj, potřebuju malou radu. Mám ve své Octavii tuto velice milou funkci a nevím jak ji vypnout. Nejedná se o klasické upozornění na rychlost, kterou si měním sám na maxidotu, ale o funkci při které na mě začne "troubit" rychloměr, když překročím cca 130km/h a troubí dokud rychlost nesnížím. V návodu je to popsané takto: Rychloměr Signalizace překročení rychlosti Při překročení rychlosti 120 km/h budete na tuto skutečnost upozorněni akustickou signalizací. Klesne-li rychlost pod tuto hranici, bude akustická signalizace překročení rychlosti vypnuta. Neví někdo jak se to dá vypnout??? Ahoj, vyřešil jsi prosím nějak tento problém ? Řeším teď to samé Díky Citovat
JosefR77 Vloženo 4. Srpen 2020 Vloženo 4. Srpen 2020 (editace) Ahoj, tento problém kdysi dlouhodobě řešil kolega se svým vozem. V servisu nevěděli co s tím a byl několikrát na přehrání jednotek a kódování, nakonec se to vyřešilo, bohužel nikdo neví jak. Ve svém voze jsem viděl položku varování při překročení rychlosti 120km/h v dlouhém kódování některé s řídících jednotek. Myslím, že zběžným průchodem jednotek 09 nebo 17 tu položku najdete. Nemám možnost se aktuálně podívat. Ještě jsem teď dohledal, že je to opravdu v jednotce 17, snad je Bit 6 stejného významu i u Vás. JosefR77 Editováno: 4. Srpen 2020, autor: JosefR77 Úprava přílohy. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.