Lukas2609 Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Ahoj, potřebuju malou radu. Mám ve své Octavii tuto velice milou funkci a nevím jak ji vypnout. Nejedná se o klasické upozornění na rychlost, kterou si měním sám na maxidotu, ale o funkci při které na mě začne "troubit" rychloměr, když překročím cca 130km/h a troubí dokud rychlost nesnížím. V návodu je to popsané takto: Rychloměr Signalizace překročení rychlosti Při překročení rychlosti 120 km/h budete na tuto skutečnost upozorněni akustickou signalizací. Klesne-li rychlost pod tuto hranici, bude akustická signalizace překročení rychlosti vypnuta. Neví někdo jak se to dá vypnout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborik.m Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 V 23. 8. 2016 na 22:48, Lukas2609 napsal: Ahoj, potřebuju malou radu. Mám ve své Octavii tuto velice milou funkci a nevím jak ji vypnout. Nejedná se o klasické upozornění na rychlost, kterou si měním sám na maxidotu, ale o funkci při které na mě začne "troubit" rychloměr, když překročím cca 130km/h a troubí dokud rychlost nesnížím. V návodu je to popsané takto: Rychloměr Signalizace překročení rychlosti Při překročení rychlosti 120 km/h budete na tuto skutečnost upozorněni akustickou signalizací. Klesne-li rychlost pod tuto hranici, bude akustická signalizace překročení rychlosti vypnuta. Neví někdo jak se to dá vypnout??? Ahoj, vyřešil jsi prosím nějak tento problém ? Řeším teď to samé Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 (editace) Ahoj, tento problém kdysi dlouhodobě řešil kolega se svým vozem. V servisu nevěděli co s tím a byl několikrát na přehrání jednotek a kódování, nakonec se to vyřešilo, bohužel nikdo neví jak. Ve svém voze jsem viděl položku varování při překročení rychlosti 120km/h v dlouhém kódování některé s řídících jednotek. Myslím, že zběžným průchodem jednotek 09 nebo 17 tu položku najdete. Nemám možnost se aktuálně podívat. Ještě jsem teď dohledal, že je to opravdu v jednotce 17, snad je Bit 6 stejného významu i u Vás. JosefR77 Editováno: 4. Srpen 2020, autor: JosefR77 Úprava přílohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.