Slavek10 Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 Mám 1,6 combi na plyn. Řeším spadnutý zadek. Dal jsem pružiny pro práci ale nic se nezměnilo. Přemýšlím o podložkách ale našel jsem pouze výkres na jedničkovou Octavii. Poradí mi někdo jaký je rozdíl mezi Octavia I a Octavia II .jestli jsou tam stejné průměry uložení a td....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Werner Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Link 1 : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=56292OII 1.6+lpg - Możesz montować : lesjofors 4285720 tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasto sk. Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Zdravim nikde som nemohol najst vykres na podlozky pod struny na octaviu 2,tak som skreslil,mam ich vyrobene a funguju perfektne,Prikladam vykres lebo ty co ho maju tak iba na biznis,sustruznik vam to vyroby v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.