Akolitor Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Čau, upravuji auto už mi chybí poslední věc a to spodek motoru z ARL. Jelikož výkon odhaduji na 220hp, tak by to asi bylo za potřebí. Já to doma asi nezvládnu a proto jsem chtěl poprosit, jestli by mi někdo neporadil u koho bych to mohl nechat udělat. Servisů je všude spousta, ale nechci za to vyhodit balík. Jsem z Prahy. Děkuji za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akolitor Vloženo 28. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Nějaká maxima co se týče výkonu a plnících tlaků motoru ALH jsem také nenašel, tak pokud mi s tim někdo poradí, tak mi to moc pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikloush Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 jestli jsi z Prahy, tak se obrať na dieselpower.cz tam ti určitě dobře poradí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akolitor Vloženo 29. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Ti by to asi zvládli, ale tam to bude o úplně jiných penězích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikloush Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 no ptal ses kde Ti poradí a za radu si např. po telefonu teda asi moc účtovat nebudou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akolitor Vloženo 30. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Sry, mi to nedošlo. Na tu výdrž motoru se jich můžu zeptat. Ale toho mechanika bych také potřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.