Jenda1993 Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Mám problém, že mi jde voda z chladiče jde rovnou do výfuku. Kamarád mi řekl, že by to mohla být prasklá palice pod hlavou a že je nutno vyměnit celý motor. Proto bych se chtěl zeptat jestli to tak může být a pokud jo jestli se to dá opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 můžeš být klidný, palice pod hlavou to není určitě :-) nejspíš to bude těsnění pod "palicí" neboli hlavou motoru, může být ovšem prasklá i samotná hlava (palice). Vše se dá relativně levně opravit. Ostatně ani ta výměna motoru není nepřekonatelný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda1993 Vloženo 8. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 díky za radu, jen chci dodat, že ta voda de okamžitě do výfuku, zjistil jsem to když jsem do expanzky nalil 8 litru vody :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.