Shalibaba Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Ahoj, chtěl jsem si do SUPa I (2005) dodělat originální HF, ale informací k tomuto modelu ohledně originální ŘJ BT moc není. Co jsem vypátral, tak jediná funkční ŘJ ve spojení s MAXi DOTem a rádiem SYMPHONY CD je pravděpodobně 1Z0035729B Bohužel, téměř nesehnatelná a pokud ano, tak za 10t apod. Prosím, poraďte, řešil jste to na SUP I někdo? Nešla by použít i jiná jednotka? Případně budu rád za info, zda někdo nevíte o nějaké funkční použité. Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Ahoj, já si teď pořídil (zase) Supa v lepší výbavě a jak sem tak šmejdil v palubovce, protože mi zřejmě nejde TMC box, tak jsem našel 1U0 035 729 C. V autě vidím bluetooth SKODA BT 0091 a to je tak asi vše. Na volantu (poface) nemám tlačítko mode ani nic takovýho, co by nasvědčovalo tomu, že bych mohl připojený telefon nějak ovládat. Věděl by někdo? Na 99% nepředpokládám, že by to šlo nějak využít, ale kdo se nezeptá, ten se to nedoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Před šesti lety jsi dělal pěknou Hi-Fi instalaci do Superba No sice neporadím, ale pozdravím alespoň kolegu Hi-Fi magora ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Ano ano, je to tak To bylo ještě za svobodna, teď k tomu přibyl barák a dvě děti. S hifi jsem se přestěhoval do obýváku, holt fotrovatím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.