mandido Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Mám další problém - něco hučí v zadní části auta, po nastartování je to velmi výrazné, postupně utichá. Při vypnutí motoru a následném startu opět. Vzhledem k tomu, že vzadu toho moc není, tak bych si vsadil na palivové čerpadlo v nádrži. Už se chystám na objednání nového, nechci někde zůstat trčet. Nicméně by mě zajímalo jestli jde o přirozenou smrt tradičně kvalitních VAG dílů (107 000 km), nebo mám hledat problém někde v okruhu. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandido Vloženo 29. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Vypadá to, že jsem si čerpadlo odrovnal sám. Našel jsem informace, podle kterých čerpadlo poškozuje nízká hladina paliva v nádrži. Já obvykle tankuji až při rozsvícení hladového oka. Čerpadlo je chlazeno a mazáno palivem, dále by měla hladina paliva v nádrži pomáhat čerpadlu udržovat požadovaný tlak v systému. Pokud množství paliva klesne na jednotky litrů, údajně je čerpadlo přetěžováno. Zdroj: http://www.agcoauto.com/content/news/p2_articleid/195 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.