Publikováno Září 28, 200618 r Bohužel jsem se nemohl zůčastnit, ale podle videií to muselo být super. Tak snad příště.
Září 29, 200618 r Bohužel jsem se nemohl zůčastnit, ale podle videií to muselo být super. Tak snad příště. Jojo bylo to super !!!
Říjen 3, 200618 r Part 1 - tam jsem jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak ridim tu stribrnou krasavici A je tam videt i ten muj skvelej pomalej rozjezd
Říjen 6, 200618 r Part 1 - tam jsem jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak ridim tu stribrnou krasavici A je tam videt i ten muj skvelej pomalej rozjezd namrd:)) he
Říjen 6, 200618 r ja nemuzu, fakt ten v te stribrne OII RS je namrdovej:) fakt maso,jak se to dela aby hulilo z gum? nj lama
Říjen 6, 200618 r ja nemuzu, fakt ten v te stribrne OII RS je namrdovej:) fakt maso,jak se to dela aby hulilo z gum? nj lama No chce to mit tolik koniku jako mel on a pak to neni problem :-)
Říjen 6, 200618 r ja nemuzu, fakt ten v te stribrne OII RS je namrdovej:) fakt maso,jak se to dela aby hulilo z gum? nj lama No chce to mit tolik koniku jako mel on a pak to neni problem :-) o koniky neni problem spis jak se to dela, zaradis na vyssi rychlost ne? kdyz se rozjizdis ne?
Říjen 7, 200618 r ja nemuzu, fakt ten v te stribrne OII RS je namrdovej:) fakt maso,jak se to dela aby hulilo z gum? nj lama No chce to mit tolik koniku jako mel on a pak to neni problem :-) o koniky neni problem spis jak se to dela, zaradis na vyssi rychlost ne? kdyz se rozjizdis ne? Na vyssi rychlost ???
Říjen 7, 200618 r tak při rozjezdu neradis za 1 ale rovnou za 3 nebo jak nevim :)) proto se ptam jak se to dela
Říjen 8, 200618 r Das trosku zabrat spojce, vypnes ASR a pak jen slapnes na plyn... Koniky roztoci kola aniz by se jim podarilo adhezi chytnout na vozovce... Prave proto tam jsou ty koniky potreba Kdyz jich nemas dost, tak se muzes snazit o stosest, ale asi se ti to moc nepodari
Říjen 8, 200618 r Das trosku zabrat spojce, vypnes ASR a pak jen slapnes na plyn... Koniky roztoci kola aniz by se jim podarilo adhezi chytnout na vozovce... Prave proto tam jsou ty koniky potreba Kdyz jich nemas dost, tak se muzes snazit o stosest, ale asi se ti to moc nepodari no zahrabat umi kazdej, ale s nasema konema se nam od kol kourit nebude mimochodem, ani od 150 koniku se nekourilo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.