Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Bohužel jsem se nemohl zůčastnit, ale podle videií to muselo být super.

Tak snad příště.

Bohužel jsem se nemohl zůčastnit, ale podle videií to muselo být super.

Tak snad příště.

Jojo bylo to super !!! ;)

bylo to fajne -_-

jj...bylo to gůůůůůůůůůt -_-

Part 1 - tam jsem jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak ridim tu stribrnou krasavici lol A je tam videt i ten muj skvelej pomalej rozjezd :D:smich:;)-_-

Sem si tě nějak nevšimnul....ehm to asi tou rychlou jízdou :p

Part 1 - tam jsem jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak ridim tu stribrnou krasavici lol A je tam videt i ten muj skvelej pomalej rozjezd :D:smich:;)-_-

namrd:)) he :D-_--_-

:palec2: ja nemuzu, :skoda: fakt ten v te stribrne OII RS je namrdovej:) fakt maso,jak se to dela aby hulilo z gum? :t nj lama
:palec2: ja nemuzu, :skoda: fakt ten v te stribrne OII RS je namrdovej:) fakt maso,jak se to dela aby hulilo z gum? :t nj lama

No chce to mit tolik koniku jako mel on a pak to neni problem :-)

:palec2: ja nemuzu, :skoda: fakt ten v te stribrne OII RS je namrdovej:) fakt maso,jak se to dela aby hulilo z gum?  :t  nj lama

o koniky neni problem :D spis jak se to dela, zaradis na vyssi rychlost ne? kdyz se rozjizdis ne? :D

:palec2: ja nemuzu, :skoda: fakt ten v te stribrne OII RS je namrdovej:) fakt maso,jak se to dela aby hulilo z gum?  :t  nj lama

o koniky neni problem :D spis jak se to dela, zaradis na vyssi rychlost ne? kdyz se rozjizdis ne? :D

Na vyssi rychlost ???

tak při rozjezdu neradis za 1 ale rovnou za 3 nebo jak nevim ::))) proto se ptam jak se to dela :D-_-

Das trosku zabrat spojce, vypnes ASR a pak jen slapnes na plyn... Koniky roztoci kola aniz by se jim podarilo adhezi chytnout na vozovce... Prave proto tam jsou ty koniky potreba ;) Kdyz jich nemas dost, tak se muzes snazit o stosest, ale asi se ti to moc nepodari ;)

Das trosku zabrat spojce, vypnes ASR a pak jen slapnes na plyn... Koniky roztoci kola aniz by se jim podarilo adhezi chytnout na vozovce... Prave proto tam jsou ty koniky potreba ;) Kdyz jich nemas dost, tak se muzes snazit o stosest, ale asi se ti to moc nepodari ;)

no zahrabat umi kazdej, ale s nasema konema se nam od kol kourit nebude :D

mimochodem, ani od 150 koniku se nekourilo :t

No vzdyt ja jsem nepsal, ze to s nasimi jde :)

Leda tak na ledu :smich:

:smich::smich::smich: na ledě :smich::smich: a od kolika by se to tak rozhoupallo?:-))) docela dobrej efekt -_--_--_-:D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.