Johanik Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Už jsem tu nějakou dobu nebyl, ale bylo to převážně tím, že sem zase pracoval na nové muzice a tady máte aspon pár fotecek :-) Jinak dodeláno minulý čtvrtek ve 3.00 ráno, potom odjezd na ME EMMA v Bernu, kde jsem se stal Vícemistrem Evropy v ESPL 4 woofer :-) No a aby toho nebylo málo, tak mi ve Svajcu odeslo turbo :-( Fotky nejsou zadna extra kvalitka, prazilo na to slunicko a takhle sem bohuzel dopadl 900 km od domova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Hezke opravdu pekne,az na tu posledni fotku,to by me nastvalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 29. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Díky, pro tu poslední fotku bych měl i jiné slovné označení :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.