key Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Zdravím, v autě mám tu konzili na držení telefonu. Zajímalo by mě, jestli se dá sehnat adapter i pro soudobé větší dotykové displaye. Mám LG G3 a chtěl bych tu konzoli nějak využít. V eshopu škody jsem našel jen držák na Apple. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Adaptéry jsou jen ty co najdeš ve Škodovce. Konzoli odstranit a využívat BT spojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
key Vloženo 18. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Chtěl jsem přes to mobil nabíjet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaE Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 když odstraníš konzoli tak ti zbyde po ní díra. Musíš pak koupit dekorační lištu a ta stojí 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 (editace) Co to je zalištu že stojí 2000,-kč? Editováno: 31. Červenec 2017, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 taky tam mám tu konzoli ...a nesehnal jsem na ní žádne j origo adaptér. tak jsem na ní nalepil oboustrankou jinej držák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patriji221 Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 tie listy sa nedaju zohnat aj neako lacnejsie? nemate neake eshopyOdoslané z EVA-L19 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Ahoj panove schanim tenhle drzak nechce se nekdo zbavit vymenou? Mam lištu dekor drevo tak ak to nekomu prekaza tak si to od nej vemu a vymenim za lištu bez poškození. Prace udelam vše ja a odborne. Dekuji za nabídky - 736480807, bandyboss@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shamania Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Ja bych se chtel zbavit toho drzaku. Pro jistotu pridavam obrazek, jestli se bavime o tom samem. Pokud tohle sundam, tak zustane dira, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 (editace) Hoj, JJ zustane dira musi se vymenit lista ja uz bohuzel sehnal. ale dik Editováno: 2. Srpen 2017, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 26. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2017 (editace) Adaptery se daji sehnat na ebay...pasuji z Audi i VW...Ja jsem shanel na iPhone 6 a v te dobe meli ve skodovce nejnovejsi na iPhone 4...Koupil jsem pres Ebay adapter z Audi, za 2 dny byl doma, nacvakl jsem a funguje jak ma...cena sice 150€ ale kdyz uz tam ta konzole je,chtel jsem aby to fungovalo jak ma... Editováno: 26. Prosinec 2017, autor: Hrnca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.