Publikováno Listopad 18, 20168 r Zdravím, v autě mám tu konzili na držení telefonu. Zajímalo by mě, jestli se dá sehnat adapter i pro soudobé větší dotykové displaye. Mám LG G3 a chtěl bych tu konzoli nějak využít. V eshopu škody jsem našel jen držák na Apple. Díky za pomoc.
Listopad 18, 20168 r Adaptéry jsou jen ty co najdeš ve Škodovce. Konzoli odstranit a využívat BT spojení.
Listopad 29, 20168 r když odstraníš konzoli tak ti zbyde po ní díra. Musíš pak koupit dekorační lištu a ta stojí 2000
Leden 14, 20178 r taky tam mám tu konzoli ...a nesehnal jsem na ní žádne j origo adaptér. tak jsem na ní nalepil oboustrankou jinej držák..
Leden 15, 20178 r tie listy sa nedaju zohnat aj neako lacnejsie? nemate neake eshopyOdoslané z EVA-L19 pomocou Tapatalku
Duben 12, 20178 r Ahoj panove schanim tenhle drzak nechce se nekdo zbavit vymenou? Mam lištu dekor drevo tak ak to nekomu prekaza tak si to od nej vemu a vymenim za lištu bez poškození. Prace udelam vše ja a odborne. Dekuji za nabídky - 736480807, bandyboss@gmail.com
Červenec 31, 20178 r Ja bych se chtel zbavit toho drzaku. Pro jistotu pridavam obrazek, jestli se bavime o tom samem. Pokud tohle sundam, tak zustane dira, jo?
Srpen 2, 20178 r Hoj, JJ zustane dira musi se vymenit lista ja uz bohuzel sehnal. ale dik Upraveno Srpen 2, 20178 r od Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje!
Prosinec 26, 20177 r Adaptery se daji sehnat na ebay...pasuji z Audi i VW...Ja jsem shanel na iPhone 6 a v te dobe meli ve skodovce nejnovejsi na iPhone 4...Koupil jsem pres Ebay adapter z Audi, za 2 dny byl doma, nacvakl jsem a funguje jak ma...cena sice 150€ ale kdyz uz tam ta konzole je,chtel jsem aby to fungovalo jak ma... Upraveno Prosinec 26, 20177 r od Hrnca
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.