Marko_D Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Zdravim nedavno jsem koupil Octavu 2,5 2009 1.9 tdi 77kw, bohuzel mi vsak klekla baterka, baterka vymenena, vsechno ok az na DO, zkontroloval jsem pojistky centralu (zvlastni bylo ze po vytazeni pojistky mi zhaslo bocni dverni osvetleni - v manualu varone svetlo prednich dveri), vymenil baterku v DO (ledka na klici blika), zkousel synchronizaci viz. navod v obsluze, zmacknout tlacitko a do minuty odemknout. Nic nepomohlo. Muj DO je 3 tlacitkovej vystrelovak, predpokladam ze origo. Viz obrazek DO. Zaroven mam problem pri otevirani klicem, otevrou se mi pouze dvere u ridice, musim vlezt do auta klic do zapalovani a otevrit tlacitkem vedle rucni brzdy. Jakekoliv napady budou vitany. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Ahoj, našel jsi řešení? Stalo se mi skoro totožná situace, až na to že mi nefunguje tlačítko na centrální odemykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.