Fabi Pavel Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Zdravím Vás, chci se zeptat jaká žárovka je panelu a jak se panel rozebírá. Nejde mi jedna ze tří žárovek jak se ovládá ventilátor , teplota, rychlost a jak má foukat tam nesvítí žárovka, svítí jen u těch dvou. Děkuji za odpovědí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 (editace) Žiarovka 12V 2W T5 tuším, ale pre istotu pozri v návode. Sklenená banka len s dvoma drátmi. Editováno: 28. Listopad 2016, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host WIFT Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 (editace) Zdar lidi, možná mám hloupý dotaz, ale jak se ty žárovičky vyjímají? Přijde mi, že jsou tam bodlé natvrdo, stejně jako jsem to našel v osvětlení zapalovače. Netváří se, že by šly nějak snadno vyndat. Díky. Edit: Tak nic, už jsem na to přišel. Bodlé nejsou, jen tam dobře drží. Vytáhl jsem je tak, že jsem vzal smršťovačku, nasadil na žárovičku, horkovzduškou smrštil, počkal, až to zchladne, a pak už to šlo poměrně snadno. Samotné žárovičky, jak jsem po vytažení zjistil, mají prostě ohnuté nožičky, na každou stranu jednu, a jsou tam zasunuté. Tyhle tam byly od výroby, takže se jim moc ven nechtělo. Třeba to někomu pomůže. Editováno: 15. leden 2017, autor: WIFT Už jsem na to přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.