Michael Huňka Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Ahoj, při jízdě mi začala svítit kontrolka systému výfukových plynů. Na diagnostice zjistili chybu #0041f3, ale nikdo mi nedokázal říct co je to za chybu. Není v katalogu chyb. Chybu vymazali a od té doby kontolka nesvítí. Nesetkal se někdo s touto chybou? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 To čislo zavady je spravne napisane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Huňka Vloženo 6. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Ano je. Dnes jsem byl na diagnostice v aut. servisu. Sdělili mi že je vadná buď lambda sonda nebo je vadné těsnění na výfuku. Proto to ukazuje tuto chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.