Jump to content

Motor

Dotazy a zkušenosti s motory

85 topics in this forum

• 957 replies
    • 230.5k views
  1. Vzduchové filtry 1 2 3 4 5

• 101 replies
    • 64.7k views
    • 126 replies
    • 67.7k views
    • 0 replies
    • 8.4k views
    • 15 replies
    • 37.2k views
    • 24 replies
    • 27k views
    • 10 replies
    • 6.9k views
    • 1 reply
    • 635 views
    • 0 replies
    • 668 views
  2. Fabie 2 1.2 TSI prevodovka

• 4 replies
    • 2.2k views
    • 6 replies
    • 2.3k views
    • 0 replies
    • 2.6k views
    • 1 reply
    • 2.9k views
    • 10 replies
    • 4.4k views
    • 0 replies
    • 2.2k views
    • 8 replies
    • 8.5k views
    • 13 replies
    • 14k views
    • 13 replies
    • 10.1k views
    • 17 replies
    • 17.4k views
    • 8 replies
    • 7.6k views
    • 0 replies
    • 2.7k views
    • 0 replies
    • 2.8k views
    • 7 replies
    • 3.9k views
  3. Spojka 1.2 Tsi 77 kW - zivotnost

• 9 replies
    • 13.3k views
    • 3 replies
    • 3.6k views

• Aktuální příspěvky

• https://www.tipcars.com/magazin/poradna/skoda-superb-iii-jaky-je-motor-2-0-tsi.html
    • Název tématu "johnny5" znamená co? To je nějaká nová součást podvozku? Takovou neznám. Uprav ho tedy tak, aby odpovídal pravidlům fóra.
    • Zdravím, update na 1985 (z 1969) prebehol online doma na dvore. Mám O4 03/2024. Deň pred aktualizáciou sa mi prvýkrát stalo, že sa infotainment resetoval do factory default a musel som nanovo nastaviť jazyk, home obrazovku, nastavenie rádia, audia, ... Užívateľa auta si pamätalo a aj nastavenie auta (nesklápanie spätných zrkadiel, naklopenie svetlometov, ....). Až na tento prvý reset som nemal žiaden problém s infotainmentom, tak ani neregistrujem zmenu po update na 1985. Len nech to nie je horšie.
    • Po výměně olejového čerpadla haldex na Octavia 2 facelift TSI 4x4 za nové, to často samovolně spíná bzučivým nepříjemným zvukem vzadu každou chvíli na cca 5 sec. U haldexu měněno čerpadlo, olej i filtr. Diagnostika hlásí vše zeleně ok, kontrolky na palubovce nesvítí, 4x4 funguje. Nevíte, prosím, co s tím? Vyměním olej, jestli nebyl zpěněný? Je možné, aby bylo např.vadné ložisko u nového čerpadla a vyměnit čerpadlo? Přestane to samo, stačí jen chvíli vydržet?🙂 Předem díky. johnny5
    • I když tu už padlo téma na oleje,kluci píšou že dávají Fuchsa,ale....DSG není za pár kaček a uspořených pár kaček mi nestojí za to. Do svého Golfa 14 TSI jsme třeba dával olej co je tady vzpominaný pro manual. převodovku a za týden šel ven a jel jsem pro originál.Řazení nebylo tak hladké jako s originále.  
  • Create New...