Fabi Pavel Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Zdravím Vás, promiň te že se asi ptám na hloupost, ale koupil jsem feldu 1.3 50kW a při výměně oleje jsem si všiml trocha oleje nad oil filtrem u 4řech šroubech viz obrázek, šrouby byli povoleny, mohl jsem je dotáhnout i rukou a tak jsem je dotáhl klíčem. A ptám se Vás jestli nejsou ty 4 šrouby na nějaké štelování něčeho nebo jsou jen na držení toho kusu. Děkuji a nezlobte se na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Ty tam drží jen to boční víko. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MTX Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Trošku to dotahni, ale s rozumom, ja tam davam samojistice matky lebo se to s casom samo povoluje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.