Spandexman Vloženo 2. Prosinec 2016 Vloženo 2. Prosinec 2016 Ahoj, dovoluji si Vám představit svého nového Roomstera, nový píši proto, že se mi podařilo koupit Scout 1,2Tsi, 77kw v 7stupň.DSG r.v.2014 s najetými 8700km. Dlouho jsem to zvažoval protože vypláznout 318tis. kč není zrovna málo.Moje Caddy 1,9 TDI 77kw mě zklamala, potkalo se mi to na klice při 166tis km najeto v Maďarsku.Oprava motoru vyšla na 56tis.kč.Caddy jde do světa a už mám nástupce.Jelikož jsem vozíčkář, tak ho čeká úprava na ruční řízení a zadní dvěře odklápěcí proti směru jízdy, kvůli nakládání vozíku.Už jsem nakoupil doplňky za nějakých 15tis.kč.Plánuji kola, zámek řazení, tajnej vypínač. Mám do března čas, budu mít k dispozici ovládání až na jaře 2017.Koupil jsem ho proto aby mi do jara neutekl. Budu sem dávat průběžně fotky, jak probíhají úpravy. Přeji Vám šťastné km a suché silnice a klidné Vánoce.Spandexman. 4 Citovat
ASPIRE Vloženo 2. Prosinec 2016 Vloženo 2. Prosinec 2016 Perfektni . Tak at dobre slouzi a lepe nez predchozi vuz Citovat
Spandexman Vloženo 2. Prosinec 2016 Autor Vloženo 2. Prosinec 2016 Děkuji, nechtel jsem kupovat auto ze 100tis km za tyhle prachy.A roomster se mi vzdy libil. Citovat
JayBee1 Vloženo 2. Prosinec 2016 Vloženo 2. Prosinec 2016 Světlému scoutu tmavá kola nesluší a černá k těm šedým plastům nejde. Chce to kontrast - sříbrnou, bílou... Bílému scoutu parádně sluší třeba bílá Gigara. Jinak parádní autí. 2 Citovat
Spandexman Vloženo 2. Prosinec 2016 Autor Vloženo 2. Prosinec 2016 Dik za nazor, necham si poradit. Citovat
ASPIRE Vloženo 2. Prosinec 2016 Vloženo 2. Prosinec 2016 Souhlasim JayBee1. Cerna jsou sice asi moderni ale divna. Citovat
Spandexman Vloženo 2. Prosinec 2016 Autor Vloženo 2. Prosinec 2016 (editace) Tak asi tyto Editováno: 2. Prosinec 2016, autor: Spandexman Foto Citovat
JayBee1 Vloženo 3. Prosinec 2016 Vloženo 3. Prosinec 2016 Říkám si, proč chceš vlastně mermomocí měnit kola? Škodovácké originály jsou kvalitativně velice slušné, přímo pro scouty navržené Arktosy a Kentaury patří k tomu nejlepšímu jak po stránce pevnosti, tak po stránce designu (v jednoduchosti je síla, tahle kola se opravdu povedla a scoutu sednou jak prhel na drnec ). Navíc tomu oplastovanému autu obecně sluší spíš kola s masivnějšími paprsky a masivnější než výše zmíněná v patřičném rozměru asi ani neexistují. Jediný racionální argument pro kola s tenkými paprsky, který mě napadá, je nižší hmotnost, ale to by se mohlo projevit snad jen při poposkakování po městě s podstatně slabší motorizací. Se 77kW TSI rozdíl nepoznáš. Takže proč? Aby nevypadalo auto sériově? Nebo jde o 15" ráfky na zimu? 3 Citovat
Spandexman Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Vloženo 3. Prosinec 2016 (editace) Máš recht Editováno: 3. Prosinec 2016, autor: Spandexman Citovat
Spandexman Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Vloženo 3. Prosinec 2016 Urcite mas pravdu, ve vsem s tebou souhlasim, navic jeste usetrim dvacku.:).Chtel jsem ho jen obzvlastnit.Asi na to prdim.:)Uz takhle bude trochu jinej.Jsem tema upravama trochu postizenej, rikal jsem , ze do auta uz nedam navic ani korunu, jenze si nemohu pomoci, zatim je to moje nejmensi vozitko, jezdil jsem do nemoci pouze dodavkama a ty jsem mel vsechny oramovane a s doplnkama, jak rikam nemoc. Citovat
Spandexman Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Vloženo 3. Prosinec 2016 To jsou moje předešlé káry Citovat
Voice Vloženo 3. Prosinec 2016 Vloženo 3. Prosinec 2016 Hrozný, ale pokud se to líbilo tobě je to v pořádku. Už teď se trochu bojím o toho rooma....... Citovat
Spandexman Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Vloženo 3. Prosinec 2016 Díky za tvůj názor, na Truck festu se auta líbila. Citovat
wirer Vloženo 5. Prosinec 2016 Vloženo 5. Prosinec 2016 Scout sa mi paci, "obycajneho" Rooma mame na dvore. Kolesa radsej nieco mohutnejsie, uz len kvoli zadnej casti. Navyse "zdvihnuty Scout" si to pyta Som zvedavy na tie upravy Citovat
Spandexman Vloženo 5. Prosinec 2016 Autor Vloženo 5. Prosinec 2016 Ahoj, diky, uz jsem se rozhodl, kola necham puvodni, koupil jsem jen na zimu tuto sadu. Citovat
Spandexman Vloženo 5. Prosinec 2016 Autor Vloženo 5. Prosinec 2016 Ahoj, diky, uz jsem se rozhodl, kola necham puvodni, koupil jsem jen na zimu tuto sadu. 1 Citovat
Spandexman Vloženo 6. Prosinec 2016 Autor Vloženo 6. Prosinec 2016 Byly to 185/55/15, ale on uz je nema, takze mam smulu.Ale budou jina.Mozna jsou lepsi na zimu plechovky. Citovat
sekyji Vloženo 6. Prosinec 2016 Vloženo 6. Prosinec 2016 Paradni room, hodne stastnych km :-) Citovat
Spandexman Vloženo 6. Prosinec 2016 Autor Vloženo 6. Prosinec 2016 Dik moc, jeste rucni rizeni a muzu jezdit. Citovat
Spandexman Vloženo 19. Březen 2017 Autor Vloženo 19. Březen 2017 Ahoj bando kolem roomsteru.Tak ja uz konecne jezdim, auto mam jiz predelane na ruco fuco.Jsem spokojenym vlastnikem, vymenil jsem ho za VW Caddy, ktery je o dost vetsi, je to znat, ale me to nevadi.Jsem spokojenej, otazka bude, az auto naplnim, dost zabere vozik, snad se tam neco vejde.Jinak co se tyka porovnani jizdnich vlastnosti, je to pomerne stejne, oba motory maji 77kw, vw, melo jiny kroutak 1,9 tdi motor, obe auta dsg prevodovka.Vratim se k roomaku, 1,2 tsi, je pro mne prekvapeni, jede pekne, svizne, zbytecne to nehonim, zkousim spotrebu, kde se ustali.Zatim jsem moc nenajel, ale jsem spokojenej.Dodam jeste nejake fotky, az prezuju na letni kola. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.