Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, dovoluji si Vám představit svého nového Roomstera, nový píši proto, že se mi podařilo koupit Scout 1,2Tsi, 77kw v 7stupň.DSG r.v.2014 s najetými 8700km.

Dlouho jsem to zvažoval protože vypláznout 318tis. kč není zrovna málo.Moje Caddy 1,9 TDI 77kw mě zklamala, potkalo se mi to na klice při 166tis km najeto v Maďarsku.Oprava motoru vyšla na 56tis.kč.Caddy jde do světa a už mám nástupce.Jelikož jsem vozíčkář, tak ho čeká úprava na ruční řízení a zadní dvěře odklápěcí proti směru jízdy, kvůli nakládání vozíku.Už jsem nakoupil doplňky za nějakých 15tis.kč.Plánuji kola, zámek řazení, tajnej vypínač. Mám do března čas, budu  mít k dispozici ovládání až na jaře 2017.Koupil jsem ho proto aby mi do jara neutekl.

Budu sem dávat průběžně fotky, jak probíhají úpravy.

Přeji Vám šťastné km a suché silnice a klidné Vánoce.Spandexman.

15215928_1314592631906688_821867366_o.jpg

15231530_1314592855239999_1655092447_o.jpg

15204248_1314593038573314_315439488_o.jpg

15183862_1314593168573301_1485891842_o.jpg

15233812_1314593361906615_112333182_o.jpg

Vloženo

Říkám si, proč chceš vlastně mermomocí měnit kola? Škodovácké originály jsou kvalitativně velice slušné, přímo pro scouty navržené Arktosy a Kentaury patří k tomu nejlepšímu jak po stránce pevnosti, tak po stránce designu (v jednoduchosti je síla, tahle kola se opravdu povedla a scoutu sednou jak prhel na drnec ;)). Navíc tomu oplastovanému autu obecně sluší spíš kola s masivnějšími paprsky a masivnější než výše zmíněná v patřičném rozměru asi ani neexistují. :) Jediný racionální argument pro kola s tenkými paprsky, který mě napadá, je nižší hmotnost, ale to by se mohlo projevit snad jen při poposkakování po městě s podstatně slabší motorizací. Se 77kW TSI rozdíl nepoznáš. Takže proč? Aby nevypadalo auto sériově? Nebo jde o 15" ráfky na zimu?

Vloženo

Urcite mas pravdu, ve vsem s tebou souhlasim, navic jeste usetrim dvacku.:).Chtel jsem ho jen obzvlastnit.Asi na to prdim.:)Uz takhle bude trochu jinej.Jsem tema upravama trochu postizenej, rikal jsem , ze do auta uz nedam navic ani korunu, jenze si nemohu pomoci, zatim je to moje nejmensi vozitko, jezdil jsem do nemoci pouze dodavkama a ty jsem mel vsechny oramovane a s doplnkama, jak rikam nemoc.

Vloženo

Scout sa mi paci, "obycajneho" Rooma mame na dvore. Kolesa radsej nieco mohutnejsie, uz len kvoli zadnej casti. Navyse "zdvihnuty Scout" si to pyta ;)
Som zvedavy na tie upravy

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Ahoj bando kolem roomsteru.Tak ja uz konecne jezdim, auto mam jiz predelane na ruco fuco.Jsem spokojenym vlastnikem, vymenil jsem ho za VW Caddy, ktery je o dost vetsi, je to znat, ale me to nevadi.Jsem spokojenej, otazka bude, az auto naplnim, dost zabere vozik, snad se tam neco vejde.Jinak co se tyka porovnani jizdnich vlastnosti, je to pomerne stejne, oba motory maji 77kw, vw, melo jiny kroutak 1,9 tdi motor, obe auta dsg prevodovka.Vratim se k roomaku, 1,2 tsi, je pro mne prekvapeni, jede pekne, svizne, zbytecne to nehonim, zkousim spotrebu, kde se ustali.Zatim jsem moc nenajel, ale jsem spokojenej.Dodam jeste nejake fotky, az prezuju na letni kola.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...