gabormen Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Ahoj všem, po přejetí díry se mi uvolnil zadní krycí plech kotouče, když na něj šáhnu je volný a dělá to za jízdy po přejetí díry rámus. Než s tím pojedu do servisu, je nějaká možnost to dotáhnout, aniž bych musel cokoliv sundat? V jiných tématech tady na fóru jsem našel, že při výměně je potřeba demontovat kotouč, ložiska, atd., ale mně se jedná jen o dotažení. Díky IMG_0663.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 třmen a kotouč musí dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 bude to uhnité okolo tých šróbov .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 zřemě ano,stačí dát velkoplošnou podložku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Herget Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Dobrý den mam takový malý problém urval se mi na pravé straně vzadu Krycí plech kotoučové brzdy. Při jízdě to dělá nepříjemný zvuk a moje otázka zní tedy, Urval se asi jeden šroub nebo nevím vůbec na čem to drží mohl by někdo poradit jak tento problém opravit ? Jsou tam 3 držáky toho a urval se ten uprostřed nahoře. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Viz předchozí příspěvky. Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.