luckyluck Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 mohl jsem to napsat už v minulém příspěvku, o poničené "klice" 5. dveří. Jako další následek pokusu o vloupání do mého vozu je poničený zámek dveří u řidiče. Vlastně je plně funkční, ale je zničenej ten plech, co "kouká" u kliky,hi. Bojím se, že tam bude zatékat. Jde tohle nějak snadno opravit, jde nějak vyměnit jen ten plíšek?.. případně na kolik taková oprava vyjde?..to se musí rozdělat asi výplň dveří,co..?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Kolego, hod sem aspon foto, tenhle popis je stejne kostrbatej jako ten predchozi tykajici se 5. dveri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 njo, je tma..leda zítra, ale vypůjčil jsem si foto tady na fooru, snad se majitel neurazí. Tak na té klice, to štříbrné - zámek, tak jak je tam ta štěrbinka, tak ta je trochu roztažená a ta záklapka co zabraňuje zatékání atd, tak ta je fuč... to už je jasnější popis, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 No tak ted uz tomu rozumim... Vymenit samostatne to asi nepujde a v zime by to mohlo delat neplechu - zamrzani. Vymenil bych zamkovou sadu, kdyz uz to mas takhle poniceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 tak to jsem trochu čekal (bál se)... prosím teda doplňující otázka.. to znamená novej zámek dveří plus klíče plus a teď nevím co stratér (tam se mění taky zámek?) nebo už budu mít navždy dva klíče.. Njo a máš odhad, kolik v servisu tahle sranda bude stát..?.. materiál plus práce..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Meni se vsechno, dej vyhledavat, nabidek za dobry penize tu bylo dost a dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 už jsem tu hledal, trochu mě to uklidnilo, jestli lidi nekecaj, tak prej jde v origo servise nechat udělat podle klíče jen nová vložka do toho poničeného zámku.. tak doufám, že to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 (editace) To urcite jde... Otazka je, jestli to neni drazsi nez cela sada od lidi tady z fora... Editováno: 30. Září 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 njo, to je otázka, tady jsem se dočetl že ta okopčená vložka by stála tak 600 - 1000, tak se poptám na realitu a uvidím. Jsem asi fakt blbej, ale nikde jsem tu ty sady prodávat nenašel, takže ani nemám představu u ceně o lidiček z fooora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo.b Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Vložku zámku si objednáš podla čísla na štitku od klúčov v origo servise.Dodacia doba 14 dní a cena u nás na Slovensku som platil 700 Sk.výmena zadara.Ak by si to chcel skorej tak cena je vyššia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.