Publikováno Leden 12, 20178 r Dobrý den všem, prosím o radu. Nemá někdo nějaké schema, obrázek z DP nebo něčeho podobnýho jak a čím jsou tyto lišty přidělané? Jedná se o ty boční prahové nástavce, k podlaze je to zřejmě přidělané přes šrouby, zbytek lepený??? Nezná někdo případně ceny ve škodovce včetně cen ostatních MC doplňků?? Moc děkuji za nějaké info
Leden 12, 20178 r čo sa týka montáže, skúsil by som si pozrieť dielenskú príručku. ale či tam doplnky Monte Carlo budú, netuším ak chceš ceny, skús požiadať o zoznam dielov v téme Zisťovanie dielov. v Škoda Rapid príslušenstvo je iba Sport Paket, Monte som si tam nevšimol
Leden 12, 20178 r Autor Díky moc, v dílenské příručce jsem nenašel :-( pokud nehledám špatně a v příslušenství je opravdu jen Sport Paket, tak uvidíme jestli někdo nemá nějaký jiný zdroj. Zkoumal jsem to na autě v salonu, ale rád bych to viděl nějak rozkreslený. Předpokládám že jsou pro SB i LB stejný....
Leden 12, 20178 r 5JA807795C F9R - predný spoiler pod nárazník 5JH807796A F9R - zadný difúzor 5JA853855 F9R - ľavý prah 5JA853856 F9R - pravý prah asi všetko. či ešte niečo? ceny som nehľadal, zadná strieška (ako má F3C) netuším či je
Leden 12, 20178 r Autor Super!! Díky moc! Spoiler na víko kufru už mám a znovu se blbě zeptám, předpokládám že pro obě karosářské verze to je stejné?
Leden 12, 20178 r to ti už neporadím, Rapid som veľmi neštudoval, predok bude rovnaký určite, zadok v spodnej časti kde ide difúzor snáď tiež. otázne sú boky, ale neobjavil som iné čísla ako som napísal
Leden 12, 20178 r Autor tak pro ty co budou hledat toto je zadní difuzor pro liftback 5JH 807 796 A F9R a toto je verze pro spaceback 5JJ 807 796 A F9R
Leden 12, 20178 r Nekde jsem videl fotky ted nevim jestli tady nebo na fb a vypadalo to ze je to vsechno lepeny i ty prahy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.