Lanaika Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Ahojte, mám problém se svojí ŠO II, r.v. 2006 a v autorizovaném servisu jen krčí rameny. Začalo to tím, že se během jízdy sám začal otevírat kufr - cvaklo otevírání, rozesvítila se kontrolka - a to i když byly dveře uzamčené tlačítkem od řidiče. V servisu vyměnili kabel k zámku, prý byl přelomený... potom se kufr začal uzamykat a otevřít šel jen někdy. V servisu teda vyměnily celý zámek 5. dveří, což nepomohlo. Nakonec vyměnili i kliku. Situace teď vypadá tak, že když jezdím do 10km kufr otevřít jde. Jakmile jedu dál (do práce to mám 50km), tak se hned po jízdě do kufru nedostanu - zkoušela jsem to 1 hod po jízdě, ještě otevřít nešel, po 4 hodinách už šel. Uklidnění, že k věcem v kufru se můžu dostat přes sedačky (nad sedačkami je mříž), mě fakt moc neuklidňuje. Děsím se toho, že někde na dálnici píchnu a k rezervě, trojuhleníku nebo k lékárničce se vůbec nedostanu. Navíc ještě po myčce, asi 2 dny se kufr opět sám vycvakává - asi než to někde vyschne. Nynější mrzy, sníh to ale neovlivňují. V servisu jim diagnostika žádnou chybu nehlásí a oni neví, co s tím. Doufám, že přece nemám to štěstí a nejsem jediná, kdo má takovýto problém. Prosím poraďte, ev. doporučte dobrého mechanika. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.