giorgio.v75 Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Zdarec, doufám že nejsem duplicitní ve vláknu. Ale už někdo nějak slušně vypadajíce zakomponoval bezdrátové dobijení mobilu do dvojky kokty??? Zatím jsem našel nejblíže k oktavce, nabíjecí pdložku jako součást víka od popelníku pro golfa 6 a 7. Vypadá to pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 A odkaz bys nemel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 16. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2017 před 18 minutami, Stringo napsal: A odkaz bys nemel? www.autoprofi.cz a sorry, je to na Golfa 5 a 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 (editace) držiak s bezdrôtovým nabíjaním na brodit úchytke. Tu to ešte nemám dokončené, v O3 to mám obdobne + napájanie vyvedené za držiakom pomedzi palubnú dosku a rámik okolo rádia . Editováno: 9. Únor 2017, autor: peter.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 14. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Jj, o tom držáku vím. Já měl ale na mysli něco takového. Co bude působit jako výbava vozu. Nicméně se mi množí reakce typu, že rychlost toho nabíjení nebude žádná sláva:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 (editace) držiakom som to riešil kôli používaniu waze. V O3 mám samsung držiak. S7edge + waze = skôr nevybíjanie ako nabíjanie :-) ten na foto hore je z ebay, má wireless fast charge s ktorým je to o dosť lepšie, ale mechanicky je značne chudobnejší ako samsung, tak som ho posunul do O2 bezdrôtové nabíjanie je všeobecne pomalé a povedal by som, že rýchle bezdrôtové nabíjanie je max. na úrovni bežného drôtového alebo ešte pomalšie Editováno: 14. Únor 2017, autor: peter.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.