bobyF11 Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 při otočení klíčkem vždy praskne pojistka a nefungují jen stěrače.Vždy šli bez problému a ze dne na den toto,prosím o radu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny420 Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 Zdravím, před týdnem jsem koupil felicii všechno fungovalo jak má ale te'd když zacalo pořádne pršet tak jsem si zapnul stěrače a první stupeň rychlosti jaksi nefunguje, první co mě napdalo tak byla posjitka, tak jserm našel 25ku přepálenou ale když jsem ji vyměnil tak se přepalila znova... Jestli někdo ví čím by to mohlo být prosím napište, ale druhý a třetí stupeň funguje, jo a jeden známej mi říkal že to jsol. u odpory v hajzlu ale já absolutňe nevim který a kde tím myslel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fedor1045 Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Kde bola chyba ked si otocil klucom a odpalilo poistku??mne robi to iste...diky V 1. 2. 2017 na 17:04, bobyF11 napsal: při otočení klíčkem vždy praskne pojistka a nefungují jen stěrače.Vždy šli bez problému a ze dne na den toto,prosím o radu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.