robi70 Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Přestala mi fungovat automatická recirkulace vzduchu, VAG opakovaně hlásí chybu snímače kvality vzduchu. Prosím o radu, jestli už někdo řešil tento problém. Zajímá mne, jak se dostat k tomuto snímači, jestli je možné ho nějak rozebrat a vyčistit anebo jestli pomůže pouze výměna za nový díl. Doporučujete pouze originální díl anebo stačí i neorigo? Musí se pak po výměně toho snímače udělat nové nastavení climatronicu přes VAG? Děkuji za relevantní odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Ahoj, řešil jsem stejný problém. Ke snímači se dostaneš lehce. Musíš otevřít kapotu, na straně spolujezdce sundáš plastový kryt hned pod oknem (pod stěrači), úplně v rohu je plastový kryt na cca dvou šroubech. A tam je v kovovém držáčku snímač nacvaknutý. Dostaneš se tam za 3 minutky. Co se týká výměny. Snímač nelze vyčistit, nový stojí origo kolem 2 tisíc (https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0907659-senzor-kvality-vzduchu-de-28595.html) Já ho koupil na alliexpressu asi za 300. https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170202232117&SearchText=1K0+907+659 Funguje normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi70 Vloženo 3. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Děkuji moc Hanys.cz za odpověď. Hledal jsem už předtím tento díl na i ebay, ale měl jsem obavy, jestli bude správně fungovat. Jdu objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 fungovat bude, ale jde o to jak a hlavně jak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patriji221 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 da sa taketo nieco dorobit? prvy krat o tom pocujem... jaka funkcia ho spusta?Odoslané z EVA-L19 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Řekl bych že to je k ničemu celkem, kupoval jsem ho jen proto aby nehlásil chybu Nepoužívám to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.