Přejít na obsah

Zblázněny autoalarm - je to baterka?

RBR

Doporučené příspěvky

Včera jsem jel delší trasu a dnes jsem měl ráno problém nastartovat. Po delší době se mi to povedlo. Nechtěl točit startér a tak to automaticky vypadalo na baterku. Už jsem to několikrát četl, že baterka umře najednou bez varování. Překvapilo mne ale, že nejde vypnout alarm z originálního příslušenství Škoda. Stále bliká kontrolní ledka a čas od času se během jízdy rosvítí všechny blinkry jako při poplachu. Kromě toho mi za jízdy i začalo auto houkat. Odpoledne ještě zkusím odpojit baterku a uvidím, zda ještě nastartuji. Máte někdo radu co udělat s alarmem (jak ho uvést aspoň do neaktivního stavu), když vytažení klíčku nepomohlo? Nebo si také myslíte že je problém pouze v mrtvé baterce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, tak něco podobnýho jsem zažil v Golfu IV., zrovna jsme jeli na předváděcí jízdu s bazarníkem, a po ujetí asi 3 km, to najednou začalo všechno blikat, kontrolky se zapli, atd. A taky to byla slabá baterka. A před nedávnem jsme dělali F.Bravu a furt nechtěla startovat, kontrolky se nerožli, a přitom borec tvrdil že je baterka nová, 14 dní stará, a přitom taky byla v háji. Doporučuji sehnat někde nějakou silnější baterii a odzkoušet to s ní. A pokud to bude ona, tak při příští koupi baterie, rozhodně nešetřit ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...