FílasFabií Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Zdravim,nevi nekdo jak vymenit zarovku v popelniku ve predu?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 (editace) Ahoj, bohužel nevím, ale alespoň napíšu, co vím - zapalovač i jeho osvětlení je součástí schránky 3T0 863 077 B (nevím ale, zda je to žárovka = jde vyměnit, nebo dioda = to už by asi bylo náročnější). Nevím, jak moc je snadné schránku demontovat - měla by jít snad celkem snadno vymontovat - drží na dvou šroubcích, ale je dost možné, že se musí ještě demontovat nějaké obložení kolem řadicí páky. Editováno: 18. Únor 2017, autor: wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb2 Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Jj, je treba nejprve vycvyknout oblozeni radici paky. Vycvakavat se ma ve predu z prava doleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FílasFabií Vloženo 30. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Super dekuji moc je tam urcite zarovka.Ledka je vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 A pekne naprd to ide vonku.... aspon v mojom superbe su tie draty k zapalovacu tak 'presne' kratke az to boli Ja som tu ziarovku vymenil za LEDku, ale neviem kolko vydrzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skvul88 Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 Nějaký přesný návod, jak jste šli na celou věc. Mě dnes přestala žárovka svítít. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuk Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 řešil někdo další? mně také nesvítí.. tak se asi pokusím na to zítra mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skvul88 Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Já skončil u toho, že jsem se dostal k šroubům, ale pak jsem nevěděl, jak odmontovat zapalovač, tudíž jsem ten popelník nemohl vymontovat ven a bylo po opravě. Snad se dostaneš dál než já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.