Faantoom Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Ridici jednotka centralniho zamikani Zdravim. Mam jeden problem. Sehnal jsem si rid. jed. centr. pry z OCTAVIE 05/01 - potreboval bych nekde sehnat manual k teto jednotce. Na obalu je napis HELLA. ale na www Helly jej nemuzu najit. Ta krabicka ma 3 konektory (2 konektory po 24 pinech a treti konekror 15pinu.) poradi nekdo jak to zapojit ci co to vlastne vse umi??diky Faantoom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 a do čeho ji chceš montovat? bez zámků z octavie myslím nebudou fungovat (jsou tam koncové polohy a pokud to na ně nedojede tak se nezamče) a taky je tam CAN komunikace mezi jednotkami u toho centrálu nevadí, ale pokud by jsi chtěl stahovat třeba okna tak musíš mít určity (CAN) budíky kde je jádro CAN GATEWAY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faantoom Vloženo 6. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 no ja to mam 1) do Hondy - pac tu jednotku mam uz doma a 2) to budu mit jen na odskoky... nemam kliky... Kdyby neco tak na te krabicce je napsano 1C0 962 258 AB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 (editace) tak to budem řešit jen tady ne? díval jsem se do etosu a nic takového jsem nenašel ještě zkouším etku nevíš jakej to byl rok máš v plánu to ovládat origo DO? jsi elektricky zručný? Editováno: 6. Říjen 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faantoom Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 jsem vyiceny elektrikar :-) to je jedno kde to budem resit. Chtel bych to ovladat dalk. ovl. ktere jsou orig. dostal jsem je k tomu... kdyz mi toto cislo zadaly ve skodovce do PC tak prisli na to ze by to melo byt z Octavky ale ted jsem zapomel rok 05/01? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Vubec se do toho nepoustej ... strasna pakarna. Prestavoval jsem O1 pouze s centralem na komplet elektriku (okna, zdrcatka, cental, dalka) 3.G ... myslel jsem ze to nerozdejcham ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 já to dělal víckrát a dejchám plynule a s Fantomem jsme to už myslím vyřešili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.