wirer Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 (editace) občas čítam komentáre či príspevky ohľadom nastavenia obrázkov jednotlivých rádiostaníc..tak to trošku dám dokopy a snáď nebude vadiť. logá by mali byť univerzálne, teda som to nezaradil len do sekcie F3 (na ktorej to bolo testované) Logá sú určené pre rádiá VW Group. V prípade chýbajúcich staníc ma neváhajte kontaktovať na wirerko@homail.com. Vytvorené: 02.02.2017 - 14.02.2017 Test: Škoda Fabia III, rádio Swing 2016; niektoré boli otestované na na Rapid, rádio Bolero Postup: - priečinok s logami nakopírovať na USB kľúč / pamäťovú kartu do ľubovoľného priečinka - vložiť USB kľúč / pamäťovú kartu do daného slotu rádia - prepnúť rádio na príjem rádio staníc FM - kliknúť na Nastavenia (pravý dolný roh) a z menu zvoliť Logá staníc - zvoľte požadovanú stanicu - vyhľadajte požadované logo na USB kľúči / pamäťovej karte - opakujte pre všetky požadované stanice - logá staníc je možné kedykoľvek zmeniť, prípadne odstrániť Odkazy na stiahnutie: - zdroj - VW stránka (prevažne staré logá) - http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/de/de/manuals/stationlogos.html?d1=discovermedia2214 - staré logá CZ - 16.12.2013 - https://mega.nz/file/tj1X3TbK#Do4KYQC96tMGl411OVB5Lc-EPItWvIFrtXaSh8WtQ6A - staré logá SK - 16.12.2013 - https://mega.nz/file/pj9wgK4b#WArcvGyBRrb5U4aj9pY5GUpk8ei0pfQqapL2_4zQMb0 - nové logá CZ - 14.02.2017 - https://mega.nz/file/9ucB1DQT#9vG_Nhh7AIXz196EL_mMbkIjy9y4dsSnApbkkQV8vRE - nové logá SK - 02.02.2017 - https://mega.nz/file/w31QwBIS#P1BpyYkiEvqU__WHBTTPetAATv0YWKQ_YvRlAl_sqMA - nové logá CZ - 18.03.2017 - https://mega.nz/file/dzUQySZK#LPnUDuEdNTRXd83okgCid4siNTAAOjqo8Qf8TfCls1I - oprava rádio Krokodýl - nové logá SK - 29.03.2018 - https://mega.nz/file/ZqUHFSqY#Fe03MhQUpNaJFC2sre5dmIR1GyCTNaMYj-MCYO6YnYk - nové logá CZ - 08.04.2018 - https://mega.nz/file/FrV21LaR#e-8VM_klvG2ZxkRqpiP7c-74HtOOR5jpsRzghbkhRbY nové logá sú moja robota, kľudne to šírte aj ďalej, nemám s tým problém ak niečo chýba, či nevyhovuje, stačí dať vedieť, dorobím a doplním Foto: Editováno: 19. Února, autor: wirer oprava odkazov, 19.2.2024 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufacek Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Ahoj, super, jen prosím o úpravu Rádia Krokodýl (bez Helas Brno ´82) To Tvoje je logo futsalového týmu...Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 skús. máš tam 2 varianty, hádam to bude OK CZE_20170318.ZIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Na Facebooku sa par ludi stazovalo, ze im nevyhovuje biele pozadie log stanic. Zatial som ich neupravoval, radsej som skusil vytvorit nieco jednoduche, zapacilo sa mi textove Farbu som sa snazil trafit, a myslim, ze sa aj podarilo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Ako sa ti podarilo zbavit sa bieleho pozadia? Áno za boha neviem na to prísť.Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Surovo do každého loga treba pridať do pozadia čiernu farbu. Buď stiahneš od wirera tieto hotové logá alebo si to vieš spraviť sám doma v PC, ak si aspoň trochu zbehlý v grafických programoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2017 (editace) @Roman Bakic tie cierne "loga" mam iba pre Swing a iba pre naladene stanice. Na Bolero su kvoli rozliseniu nepouzitelne. Skusim potom spisat jednoduchy postup A ako pise @brrrrm, musis si bud vytvorit vlastne, alebo pouzit toe moje a rucne prefarbit pozadie. Na rovinu - je to babracka. Niektore loga maju totoz cierny tezt, teda pismo by si musel oramovat bielou alebo inou kontrastnou farbou. Preto som si radsej vytvoril iba tie s textom Editováno: 18. Září 2017, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Práve že ja mám Bolelo. [emoji852] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Tak tie biele ti budu pasovat urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Zdravím, uběhl již nějaký čas, tak se zeptám, neupravoval jste již někdo ta loga na černá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 (editace) Ja mám spravené čierne verzie slovenských log, ale vo Fabii fungujú iba na Swingu.. Na mojom Bolere vo Fabii stále nevypočítateľné biele rámčeky okolo loga.. na tomto obrázku tretie a piate logo. Ostatné autá nemám odskúšané.. Editováno: 13. Prosinec 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milho Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 V menu mi ta volba Loga stanic chybí. Škoda Fabia III, rádio Swing, Hardware: 820, Software 6230. Dá se to nějak upgradovat, aby tam ta loga šla nahrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 nie, zmena rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacatko Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Aktualizace log rádií: ( Radio station logos)http://updateportal.skoda-auto.com/cs-CZ/Updates/TMBAJ7NEXE0222678 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 neumíte poradit, proč se mi logo stanic zobrazuje v bílém rámečku a nejsou přes celý čtverec? použil jsem i vetší obrázky, ale pořád mi to změnšuje. Mám Bolero z Yetiho. fotky u kontaktů jou normálně přes celý čtverec. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Bojujem s tým istým vo svojej Fabii, viď pár príspevkov vyššie. Chcel som logá staníc s čiernym pozadím, ale stále tam tlačí ten biely rámček. Doteraz som na nič neprišiel. Skúšal som rôzne formáty, rôzne pomery strán, rôzne veľkosti obrázkov. Na "jednoduchšom" swingu s tým myslím nebol problém. Som zvedavý, ako sa logá správajú teraz na novom väčšom Swingu v F3 po facelifte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudasn Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 (editace) @Standis @brrrrm Předpokládám, že je to v rozlišení obrázku. Mám Fabii 3/3017 Style+ a šlo to bez potíží. Některé zde nabízené obrázky to ale dělaly a musel jsem zmenit jejich rozlišení a hlavně je povybírat, potom to bylo bez potíží. Dám zde loga, co mně šly, pokud si ještě trochu vzpomínám, tak je zkuste. Napište, zda Vám šly, pokud to zkusíte. vybraná loga do radia.rar Editováno: 19. Listopad 2018, autor: rudasn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 @rudasn takmer všetky loga tam máš s transparentným pozadím, čiže to hodí biele pozadie. Logo bude od ľavého po pravý okraj, ale od horného po dolný okraj ho podľa mňa nenastavíš. Ale standisovi možno postačí aj to. Ja som chcel celočierne logá, ale to sa nedá, pretože mi furt pridávalo niekde biely okraj. Opätovne preposielam foto.. napr. tretie logo X mi roztiahne do strán, ale do výšky už nie. Ak dám štvorcové logo, biely rámček je po celom obvode - viď 5. logo. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 U mě bohužel beze změny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudasn Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 @brrrrm Máš pravdu, že mám bílé pozadí, to jsme si tedy nerozuměli. Někde jsem zde o tom černém pozadí četl a měl jsem i taková, ale nebyla "roztažená", ale já černá nechtěl, takže mě nezajímaly. Já chtěl ty s bílým pozadím, tam, kde nedosahuje obrázek stanice kraje čtverečku. Ale mám je roztažená na celý čtvereček v displeji, ne jako to dělá u "Standise". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudasn Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 @Standis Bohužel, mě tyto fungují, jsou roztaženy minimálně v jednom směru (pokud není logo čtvercové) a pozadí je bílé, jak psal @brrrrm. Vidím to na řadu zkoušení ve změně rozlišení, co se bude hodit do tvého systému dané verze infotamentu. Nafotil bych ti to, ale nechce se mi jít do garáže, tak promiň. Ale podotýkám, že pozadí je bílé. Pokud hledáš černé, někdo o tom dřív psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bbusko Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 neviete prosím prečo keď dám USB do auta, mi ho nezobrazí v možnostiach odkiaľ brať logá respektíve nedá sa naň kliknúť a to isté SD karta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 a máš vôbec možnosť logá nahrať? niektoré staré modely to nevedeli. hudba z karty/USB funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudasn Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 (editace) @bbusko Zkontroluj si, zda máš správný formát v nosiči USB či karty SD. Infotament "bere" jen FAT, pokud máš NTFS, neukáže se ti na infotamentu nic. Chybu hledej spíše v tomto. Zformátovat nosič (USB či SD) na FAT, nahrát si na nosič loga a pak Ti to infotament načte ..... Editováno: 16. Červenec 2019, autor: rudasn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 (editace) HELLO - ja som si urobil taketo loga k radiu. ak niekto prisiel na to ako sa tych ramikov zbavit potesim sa :) BTW: moje bolero radio pozna rozlisenie obrazkov 140x80 - neviem na co potom robia tlacidla ako stvorec :( LAMA2.zip Editováno: 26. Srpen 2019, autor: lac1kam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.