denisdenis Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Ahoj, na Octavii II (2007) jsem dával nový přední nárazník bez PDC - původní PDC měl. (zůstalo PDC už jen v zadním nárazníku) PDC nejde hlásí chybu - potřebuji řj nějakým způsobem "dát najevo" že už nemá ty přední PDC hledat. Jaké mám možnosti? Hledal jsem to přes VAG v adaptacích / codingu, ale nenašel..... Pomůže někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Nutna vymena jednotky pdc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denisdenis Vloženo 7. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 A kde tu jednotku najdu prosím? Ví někdo číslo dílu pro verzi pouze pro zadní senzory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 V kufru nad levym zadnim kolem. Proc ty cidla nedodelas. Predface jednotka pro zadek http://www.toyopneu.cz/detail/dily/jednotka-park-asistentu-1z0-919-283-b.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denisdenis Vloženo 7. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Moc díky za pomoc. Dodělávat se mi to nechce, je to auto na prodej a navíc ty přední čidla rády blbnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.