denisdenis Vloženo 6. Březen 2017 Vloženo 6. Březen 2017 Ahoj, na Octavii II (2007) jsem dával nový přední nárazník bez PDC - původní PDC měl. (zůstalo PDC už jen v zadním nárazníku) PDC nejde hlásí chybu - potřebuji řj nějakým způsobem "dát najevo" že už nemá ty přední PDC hledat. Jaké mám možnosti? Hledal jsem to přes VAG v adaptacích / codingu, ale nenašel..... Pomůže někdo? Díky Citovat
denisdenis Vloženo 7. Březen 2017 Autor Vloženo 7. Březen 2017 A kde tu jednotku najdu prosím? Ví někdo číslo dílu pro verzi pouze pro zadní senzory? Citovat
h2o Vloženo 7. Březen 2017 Vloženo 7. Březen 2017 V kufru nad levym zadnim kolem. Proc ty cidla nedodelas. Predface jednotka pro zadek http://www.toyopneu.cz/detail/dily/jednotka-park-asistentu-1z0-919-283-b.html Citovat
denisdenis Vloženo 7. Březen 2017 Autor Vloženo 7. Březen 2017 Moc díky za pomoc. Dodělávat se mi to nechce, je to auto na prodej a navíc ty přední čidla rády blbnou. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.