indet Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 (editace) Ahoj, svým uměleckým výkonem (mačkanim brzdoveho pedálu a ruční brzdy) při zkoušeni vadného brzdového spínače se mi povedlo zadní brzdy i při povolené ruční brzdě zablokovat tak, že se s autem nedá jet (trvale blokle). Zde se mi nepodařilo najít jak povolit samostav o zadních kotoučových brzd Octavie II. Poradí prosím někdo jak tedy mohu u zadních kotoučů odjistit samostavy? Nebo je to prostě na rozebrání zadních brzd a zašroubováni pistu dovnitř ? Nevím zda vůbec vytáhnu třmen z těch zablokovaných brzd. Bože ja tento víkend na co sáhnu to stoji opravdu za to. Děkuji Tomáš Editováno: 11. Březen 2017, autor: indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 povol odvzdušnováky a vypáčíš to vykláním drobet to povolí , samostav to nemá lezeto z ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 samostav to samozrejme ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 12. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 (editace) Tak že je to na rozebrání a zašroubování? Editováno: 12. Březen 2017, autor: indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Jo presne tak je divny ze se ti zablokovali standartne se tak nestava jedine ze bys mel poskozenou zavitovku ve trmenu a pistek se nevracel mas sekle obe kola nebo jen jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 12. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 To uvidím až to zítra budu dělat, bohužel se mi to stalo včera v 22h a dnes jsem v práci. Ale myslím že se prostě stáhl samostav u obou kol tak že přibržďuji. To bude porod :-). Začátek byl prostý , chtěl jsem jen vypodložit levé servo klimatizace, protože se sekalo v pozici topím. Dělal jsem si prostor, a vytáhl jsem spínač k brzdám, ten jsem zničil, a druhý koupený jako nový origo jak by smet. I když ten musel být načnutej ( asi ho nějaký tatar zmáčkl v nezajištěné pozici) už když jsem jej tam dával. Já už jen po zajištění a zmačknutí brzdy slyšel, jak přeskakuje přes zuby. Což by nepoškozený neměl udělat. Při testu pak vidím že auto už brzdí , ale brzdové světla ještě nesvítí. Při opakovaném zkoušeni a dupání na brzdu jsem holt auto zastavil úplně. A ten nevinný dotaz manželky. A ono tomu něco bylo, vždyť jsem s tím v patek normalně přijela. To je víkend jedna báseň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 14. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Tak rozborka, kupodivu třmen jsem bez problému vysunul šroubovákem i když auto brzdilo, zašroubováni, očištění a složeni. Stejná prace jak kdybych měnil desky. Poté vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.