LHombre Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Dobrý den, mám následující problém : po zahřátí motoru (2.8 v6 AT) mi tento začne při malých otáčkách (volnoběh, couvání) mírně cukat, jako kdyby přestaly pálit 1-2 válce a hned zase naskočí, je to vždy takový brnkanec který se nepravidelně opakuje. Zhoršuje se to v letních měsících, popř v závislosti na zahřátí motoru. Po výměně svíček na chvíli přestal, ale po měsíci znovu. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Podařilo se odstranit? Dík za případné reakce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso.chapy Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Ahoj, V akom stave boli stare sviečky pred vymenou? Netečie olej na sviečky (tesnenie veka ventilov)? Ake sviečky si použil (značka)? Maš LPG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LHombre Vloženo 14. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 pouze benzín, všechny byly "zdravě" a stejně opálený, značku už si nepamatuju, ale kupuju zpravidla prvovýrobu, olej jsem na svíčkách nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso.chapy Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 ak ti diagnostika nič nepovie, skus vybrat - skontrolovať sviečky, ďalej by som išiel po kabloch, cievka. Dnes som videl zaujimave video na "jotube" o palivových fitroch, vymenil by som aj ten, aj ked to s nim suvisieť nebude, ale je to par Eur... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LHombre Vloženo 14. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 ...je novej, to jsem zkoušel jako jednu z prvních věcí. mrknu na olej na svíčkách popř přetěsním víko, ale to by musela být stejně úplně potopená a i tak si myslím že by to nemělo vliv - jiskřiště je ve spalovací komoře a pod kontakt kábl/svíčka se pravděpodobně olej nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso.chapy Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Daj vedieť čo si zistil.. Ešte ma napadá Tiptronic, olej meníš - kolko ma km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LHombre Vloženo 15. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 měním, cca 70 tis, řadí jak po másle i když občas zaškobrtne - nemládne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.