Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

mám následující problém : po zahřátí motoru (2.8 v6 AT) mi tento začne při malých otáčkách (volnoběh, couvání) mírně cukat, jako kdyby přestaly pálit 1-2 válce a hned zase naskočí, je to vždy takový brnkanec který se nepravidelně opakuje. Zhoršuje se to v letních měsících, popř v závislosti na zahřátí motoru. Po výměně svíček na chvíli přestal, ale po měsíci znovu. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Podařilo se odstranit? Dík za případné reakce

Ahoj, 

V akom stave boli stare sviečky pred vymenou?

Netečie olej na sviečky (tesnenie veka ventilov)?

Ake sviečky si použil (značka)?

Maš LPG?

• Autor

pouze benzín, všechny byly "zdravě"  a stejně opálený, značku už si nepamatuju, ale kupuju zpravidla prvovýrobu, olej jsem na svíčkách nezaznamenal.

ak ti diagnostika nič nepovie, skus vybrat - skontrolovať sviečky, ďalej by som išiel po kabloch, cievka.

Dnes som videl zaujimave video na "jotube" o palivových fitroch, vymenil by som aj ten, aj ked to s nim suvisieť nebude, ale je to par Eur...

• Autor

...je novej, to jsem zkoušel jako jednu z prvních věcí. mrknu na olej na svíčkách popř přetěsním víko, ale to by musela být stejně úplně potopená a i tak si myslím že by to nemělo vliv - jiskřiště je ve spalovací komoře a pod kontakt kábl/svíčka se pravděpodobně olej nedostane.

Daj vedieť čo si zistil..

Ešte ma napadá Tiptronic, olej meníš - kolko ma km?

• Autor

měním, cca 70 tis, řadí jak po másle i když občas zaškobrtne - nemládne. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.