FannanekH Vloženo 17. Březen 2017 Vloženo 17. Březen 2017 Ahoj všem, po cca dvou měsících pročítání vláken jsem se rozhodl se taky pochlubit. Roomstra jsem koupil v půlce loňského září. MR 2007 Výbava Style Sport Nájezd dle tachometru 133xxx, realitu si netroufnu odhadovat, přecijen je to z druhé ruky ale dle záznamů ze škodovky to v průměru plus mínus 50tis sedí. Dřív než jsem ale stihl udělat lepší fotky tak jsem povozil srnu na kapotě, takže mě čeká výměna nárazníku, světla a srovnání nebo výměna kapoty. No po půl roce zkušeností po přesedlání z předchozí Thalie 1,2 55Kw, můžu říct že variabilita prostoru je dokonalá. Spotřeba skvělá, auto jede kopec nekopec. Nikde nic nevrže nedrnčí neskáče. Auto na silnici drží jak přibité .. 1 Citovat
sekyji Vloženo 17. Březen 2017 Vloženo 17. Březen 2017 Ahoj room hezkej jeste nam rekni co v tom mas za motor :-) Citovat
MilanHos Vloženo 17. Březen 2017 Vloženo 17. Březen 2017 Jestli máš předek rozbitej tak si rovnou udělej facelift ala sekyji A jinak ať slouží! Citovat
FannanekH Vloženo 17. Březen 2017 Autor Vloženo 17. Březen 2017 Ajo vidíte, na motor jsem tak nějak zapoměl 1,9 TDI PD 77 Kw Jinak předek rozbitej je tak jak vidíte na fotkách.. nic co by nešlo rozleštit.. 1 Citovat
MilanHos Vloženo 17. Březen 2017 Vloženo 17. Březen 2017 Ahaa tak to potom jo, kdyby jsi to trefil s F3 tak je to pomalu na totálku Já jsem s F2 taky trefil srnku a nebylo to nic hrozného zepředu, jen bohužel se svezla na bok auta a udělala pár ďolíků. Citovat
FannanekH Vloženo 17. Březen 2017 Autor Vloženo 17. Březen 2017 No doufam že další srnku už nepovezu, maximálně tak v kufru. Trefit ji v předchozím autě, R. Thalia, tak už tady pravděpodobně nejsem.. 1 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.