Cobyck Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Zdravím, včera jsem přijel večer domů a dnes dopo při venčení psa jsem slyšel jak v zamknutém autě běží větrák a proudí vzduch z průduchů za kapotou a uvnitř auta, otočím klíčkem a větrák vypne a zapne se klasicky clinatronic.Šíbr má solár pokud to pomůže a jestli to s tím má něco společného.Jinak supa mám poprvé a zatím týden.Děkuju za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dibla Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Některé superby mají v šíbru solární panel s funkcí větrání interieru. Určitě tu bude otom nejaké téma ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cobyck Vloženo 10. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Děkuji moc za odpověď, je asi pochopitelné že za 10 let už funkce větráku bude slabší že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 proč by měla být slabší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.