gery Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Může mi někdo prosím vysvětlit jak to funguje? Automatická recirkulace vzduchu – v návodu píšete o snímači ale v prodejně Škoda mi bylo řečeno že žádný snímač tam není tak jak tedy funguje ta automatická a může být zapnutá neustále? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Nevidím důvod, proč by tam nebyl nějaký snímač. Tohle uměly už Opely Omega v roce 2000 a měly také snímač kvality vzduchu. V prodejně Škoda občas pracují idioti. Bohužel jsem měl také tu čest s jedním takovým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gery Vloženo 10. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 takže to mohu mít neustále zapnuté a pokud čidlo nazná že vzduch je nějaký špatný (škodlivý) tak se sám zapne vnitřní oběh jinak to bude brát automaticky z venku, pokud to tedy násilně nepřepnu na levou polohu která je natvrdo - je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.